Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjem? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy osztálytársam, aki fehérvári, és ismer egy csajt aki nekem pont az ideálom, mutatta is már facebook profilját, és tényleg tetszik a hölgy. Én veszprémi vagyok, szóval a hölggyel személyesen elég csekély az esély hogy csak összefutok, ezért sajnos nem szeretem, de MSN-en kell felvennem vele először is a kapcsolatot. Szerintetek mit írjak neki először? Szia, xy vagyok, és szeretnélek megismerni stb.? Azért kérdezem mert már fürödtem be egy csajnál (szintén MSN, általában személyesen szeretek ismerkedni) ezzel a kezdéssel. Vagy egyéb tippek ilyen esetekben? Csajok is nyugodtan írhatnak, hogy ő nekik jobb ha már az elején a srác tisztázza, hogy azért vette fel mert szeretné megismerni és esetleg kapcsolat, vagy csak beszélget vele stb. Köszönöm szépen előre is! 17/F
2011. okt. 13. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdhetek ezekkel (bemutatkozás, név, kor, kitől kaptad meg a címét, közös ismerős stb), de nagyon visszafogottnak kell lenned, szerintem, hogy legyen ideje megfontolni a dolgot (szóval ne mássz rá :)) Ha kéri, akár képet is küldhetsz, vagy megadhatod neki valamilyen elérhetőséged, de ő lehet, hogy a legelején nem fogja megadni neked.
2011. okt. 13. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én az első csajomat is baráton keresztül ismertem meg. Én úgy írtam rá hogy xy osztálytársa vagyok mellesleg nagy csodálód és szeretnélek megismerni... Erre megkérdezte hogy mi benne az a nagy csoda és elég viccesen vette onnantól már könnyen ment
2011. okt. 13. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elsőnél van a pont! Nekem egy ilyen indítás pl. teljesen normális lenne.
2011. okt. 13. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezeket szeretem mikor oda megyek egy lányhoz vagy ráírok és vajon mit akar hát tuti nem kölcsönkérni megyek :D de sok csaj úgy elvan telve magától hogy nem lát a gőgtől.

A hölgy sejti mit akarsz ezért legyél spontán vicces amit előttem írtak jó kezdés és sok szerencsét

2011. okt. 13. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. okt. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!