Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg sosem nyultam fiuhoz ugy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg sosem nyultam fiuhoz ugy, hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Eloszor is elnezest az ekezetmentesseg miatt, erdelyi magyar vagyok. 17 eves vagyok, es nem szeretnek a baratomnak csalodast okozni. Ö az elsö baratom, es nem szeretnem elrontani vele a dolgokat, kicsit felek. Ö tapasztalt mar, es szeretnem viszonozni a kenyezteteset. Tudnatok nekem tanacsokat irni, hogyan kezdjem? Elöre is köszönöm!
2011. aug. 14. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
ha tapasztalt, akkor ne aggódj, majd vezet téged. a legfontosabb, h ne stresszelj,mert mással ezt elrontani nem lehet. sok sikert :)
2011. aug. 14. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne játsszad el a határozottat neki hogy mögötte nincs tudomány,Ha szeret úgy is lesz hozzád türelme
2011. aug. 14. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd, hogy ő irányítson. Én is tapasztalatlanul voltam együtt egy tapasztalt sráccal. Nem kell félned, nem lesz ott gond.
2011. aug. 14. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Ö mindig mondja hogy megvarja amig keszen allok hozzanyulni, szoval ö nem eröltet semmit. De en szeretnek neki egy kis meglepetest okozni, ezert kerdeztem. Köszönöm az eddigi valaszokat, tudom, hogy rendes fium van.
2011. aug. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!