Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet belole...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belole kapcsolat?

Figyelt kérdés

Bp.en voltam egy hazibuliban szilveszterezni es ott volt egy csondesebb de annal gyonyorubb lany akit ott ismertem meg :) ő nem az a pasizos tipus, szerintem meg nem nagyon volt baratja. De a buliban volt hogy a fotelben hozza bujtam, hagyta es ugy voltunk vagy fel orat, ezenkivul sokat beszelgettem vele :) Hogy erdemes az ilyen visszahuzodobb csendes lanyok fele kozeledni ezek utan? nem akarom egybol elhivni...

16/F

2013. jan. 1. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jól elvoltatok, szerintem nem fogod elijeszteni, ha elhívod, de nem kell, hogy randi legyen, szimplán menjetek el egy kávézóba, vagy ilyesmi. Egy városban laktok?
2013. jan. 1. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Orsi a csaj neve? :)
2013. jan. 1. 14:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem Orsi. :) Es nem egy varosban lakunk, de 15 perc alatt eljutok hozzá tömegközlekedéssel. Csak attol tartok hogy nem lenne jó hirtelen elhívni, mert a buliban találkoztunk először es kicsit félőske. :) De köszi a valaszokat
2013. jan. 1. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha találkozni akarsz vele, akkor azt nehéz úgy elérni, hogy nem hívod el. Persze megpróbálhatsz "véletlenül" összefutni vele, de az elég átlátszó. Van közös ismerősötök? Gondolom, ha egy buliba voltatok, szóval a közös ismerőst megkérdezhetnéd, mit tud a lányról, mennyire ismeri, hátha segít.
2013. jan. 1. 14:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó majd haveromat megkerdezem, osztálytársam. De el akarom majd hivni csak nem tudom előtte lehet meg többet kene vele dumalnom fb-on.
2013. jan. 1. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért jobb fb-n, mint életben? Hiszen már beszélgettél vele rendesen, és nem menekült előled sikítva. Értem én, hogy nem akarod elijeszteni, de ettől már te válsz túlzottan óvatossá, szerintem.
2013. jan. 1. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem:) köszi
2013. jan. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!