Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai fiatalok olvasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok olvasnak könyveket? Vagy csak az Internet és a TV a hírforrás számukra?

Figyelt kérdés

2012. dec. 31. 22:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vannak olvasók és nem olvasók, mint régen. Én is tipikus mai bulizós, lazulós fiatal vagyok, mégis sokat olvasok és sok ilyet ismerek még.

Hány éves vagy?

2012. dec. 31. 22:14
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem olvasok, TV-t is csak azért kapcsolom be, hogy legyen valami alapzaj, az Internetet meg web 2.0-ra és gamelésre használom.
2012. dec. 31. 22:16
 3/23 anonim ***** válasza:

Számomra a hírforrás az Internet és a TV. Könyvet csak akkor olvasok, ha az egyetemi vizsgákra (közgáz szak) kell. Nem vagyok műveletlen, de a mai világban szerintem munka és tanulás mellett nincs idő órákhosszát olvasni.

26/F

2012. dec. 31. 22:17
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Miért, negyed órát nem lehet olvasni, egy nap? lol
2012. dec. 31. 22:19
 5/23 okoska31 ***** válasza:
nem értem az összefüggést. könyvekből eddig sem lehetett híreket szerezni....
2012. dec. 31. 22:23
 6/23 A kérdező kommentje:
én középkorú vagyok, és egyáltalán nem pejoratívan írtam ki a kérdést. Érdekelt, hogy a mai 20 éven aluliak milyen forrásból merítenek. szerintem elég az internet és a TV, bár úgy mondják a könyv olvasás más élmény.
2012. dec. 31. 22:25
 7/23 A kérdező kommentje:
okoska, akkor nem "hír" hanem inspiráció. Vagy minek nevezzem azt amit egy könyvből/könyv által kap az ember? f*szt kötekedsz itt, a kérdés érthető.
2012. dec. 31. 22:27
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem kevesebbet olvas a mai fiatalság mint régen.

Én 16/f vagyok, és én személy szerint olvasok (csak ritkán jut rá időm, mert a mai csodálatos oktatási rendszer miatt még egy átlagos gimnázium mellet sem élhetsz emberi életet). A TV az nem jó mint hírforrás, a média tényleg gonosz, nagyon gonosz, csak filmekért meg a National Geographic miatt érdemes néha bekapcsolni, de a neten, ha nem csak facebookozik az illető akkor rengeteg érdekes oldalt találhat, sok-sok információval. Csak azt is meg kell tanulni, hogy kell használni..

2012. dec. 31. 22:45
 9/23 anonim ***** válasza:

én olvasok, meg mások is csak a mi fajtánkat kb. ufónak tartja a többi "normális", nyomtatott betűt utoljára nagyjából alsós korában látott fiJatal.

meg akik olvasnak azok általában nem buliznak meg élnek társasági életet (hanem itt poshadnak, többnyire előnytelen külsejűek és vlsz Te sem bírnád őket-minket).

2012. dec. 31. 22:57
 10/23 anonim ***** válasza:

Igazából a kérdés összetettebb, mint hogy egyetlen igennel vagy nemmel válaszolni lehessen.

Ha konkrétan arra gondolsz, hogy hoonnan értesülnek a hírekről, igen, egyre inkább az online információforrások a jellemzőek. Ami végső soron ugyebár szintúgy olvasás, ha valaki az index.hu-t olvassa, mint ha a Népszabadságot.

A tévé meg úgy veszem észre, hogy mint hírforrás, kicsikét visszaszorulóban van. Úgy értve, hogy egyre többen értesülnek a hírekről az interneten, mint a tévéből. (Persze érthető is, amilyen szinten aluliak a hírműsorok, illetve mire a tévében valamit leadnak, már rég nem aktuális a hír. :D)

Ha a mindennapi szórakozásra gondolsz, szerintem semmivel nem olvasnak kevesebben, mint mondjuk 15-20 éve. Sőt, úgy veszem észre, hogy az olvasás, mint szórakozás kicsit mint ha reneszánszát élné. Ismerek a környezetemben relatíve sok tizenévest, akik egyszerűen szeretnek olvasni. Amikor én voltam annyi idős, szinte senki nem mondta ezt magáról.

Megint más dolog a könyvek, mint tudományos és/vagy ismeretterjesztő információforrás használata. Itt úgy veszem észre, az interneten elérhető temérdek információt jórészt lenyomta a könyveket. Bár ha valaki igazán alapos, helytálló információkhoz akar jutni, az most is előnyben részesíti a papír alapú információforrásokat.

2012. dec. 31. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!