Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennétek, ha a párotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a párotokat egy társkereső oldalon látnátok, amint épp társat keres magának?

Figyelt kérdés
Érdekes láttam egy lányt, aki társkereső oldalon keres magának partnert, de Iwiw, Facebook szerint van neki barátja. Ti mit tennétek a barátja helyében?
2012. dec. 31. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ez hiba volt, nagy hiba.. nem fog neked hinni, és az lesz, h te szét akarod b.szni a kapcsolatot..:(
2012. dec. 31. 19:04
 12/16 A.Romanov ***** válasza:
print screeneld le a kis profilját, akkor lesz bizonyítékod.
2012. dec. 31. 19:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem fogja azt gondolni 11-es, mert tudja nem jön be nekem a barátnője.
2012. dec. 31. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is voltam fent a párom mellettt társkeresőn, amire egy "kedves" haver fel is hívta a figyelmét.

Csak éppen az a haver nem ismerte az előzményeket, hogy mi oka volt, amiért felregisztráltam...

Te sem tudhatod, mi állhat a háttérben...:-S

2012. dec. 31. 20:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de az biztos, hogy semmi jó nem állhat a háttérben. De ha ilyen történik azért jó, ha mindkét fél tud róla.
2012. dec. 31. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:

miért kell beleavatkozni? ez rájuk tartozik..

egyik előző, mi állt a háttérben??

2013. jan. 1. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!