Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők milyen arányban számít egy Férfi/Fiú külseje és személyisége a szemetekben? Mit néztek meg először egy Férfin/Fiún?
#5 Az lehet, de mi jobban tudjuk, mint ti magatokról.
#11 Ez nem így van, csak ti erre fogjátok, ha azért hagytok ott egy pasit, mert rosszabbul áll nálatok anyagilag.
90% személyiség
10% kisugárzás
Ha valakit megszeretek, az megszépül, ezért nem a külső számít. A pénz meg végképp nem.
De itt úgyis le leszek szólva.
Meg lehet kövezni, lehet, hogy felszínes vagyok, de nekem talán legnagyobb arányban a fiú külseje számít. Viszont ha tetszik is külsőre, de közben egy bunkó paraszt, nagyot süllyed a szememben.
15l
Szerintem rohadtúl nem számít a pénz. Aki csak azért szeret egy férfit mert van pénze az soha nem fogja megtudni hogy mi az a szerelem.
Én szerintem a külső:25%
a belső:75%
Én először az arcát nézem meg egy fiúnak azán csak a testét majd hogy milyen személyiség mert ha jó képű ,de egy bunkó köcsög akkor nekem nem kell egy ilyen paraszt.
Külső-belső 50-50.
Nem akarok álszent lenni, nálam mindkettő ugyanolyan fontos. Éppúgy nem tudnék egy olyan férfival együtt lenni, aki testileg vonzó, de teljesen mások a nézeteink, elképzeléseink, céljaink, mást várunk az élettől, mint ahogy egy olyannal sem, akivel emberileg egy hullámhosszon vagyunk, de testileg nem vonz mint férfi.
Elsőre a külsejét nézem meg, ha az bejön mehet az ismerkedés. Amúgy az arcát és az egész alkatát, ruházatát. Nem azt, hogy márkás-e, hanem, hogy van-e stílusa. Fontos az ápoltság, szóval a kezét, vagyis inkább a körmét. Lehet hülyeség, de számomra egy koszos köröm iszonyat kiábrándító tud lenni.
21/L
A magabiztosság a legfontosabb nálam, hogy igazán férfinak lássam a viselkedésében az illetőt. Hogy biztonságban érezzem magam a jelenlétében, hogy ne érezzem úgy, folyton csak nekem kell minden megoldani, döntéseket hozni... Külsőre... talán a szeme, bár ami mindenképp, az a magasság. Legyen nálam magasabb egy kicsit legalább :) Ez nem hinném, hogy túl nagy elvárás... csak 162 vagyok :)
Ó... és természetesen van férfiideálom nekem is, de róluk sokszor szokott kiderülni megszólalás után, hogy hibádzik az, ami nálam fontosabb: a férfiasság (és itt nem a mostanság kicsit más kontextusban emlegetett "alfahímekre" gondolok :P)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!