Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha gátlásos vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha gátlásos vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon kedvelek egy fiút, párszor már találkoztunk is. Fogjuk rá, hogy jól megvagyunk együtt, viszont néha "történik egy kis csönd" a beszélgetésünkben, és akkor olyan kínos csak úgy sétálni egymás mellett. Hogy tudnék ez ellen tenni? Ő sem az az önbizalommal teli alkat, meg én sem. (Jó párosítás. :P) Talán tudnám úgy oldani a gátlásosságomat hogy iszok pár csepp alkoholt előtte? Vagy reménykedek, hogy valaki tud adni nekem egy hasznosabb tanácsot... Légyszíves!

16/L

2012. dec. 29. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Alkohol,drog:)

Bár annak lehet a vége szex lenne,inkább hallgass TIRPA - GÁDZSIK 3-at

2012. dec. 29. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Jajj ne viccelj, 16 évesen ne igyál randi előtt :D Egyre szabadabban fogtok egymás előtt viselkedni az idő teltével. A hallgatás sem gáz (Ponyvaregény), nem kell mindig dumálni :)
2012. dec. 29. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Vetkőzd le a gátlásaidat.Ne igyál csak merj beszélgetni vele .Azzal sokkal jobban fel tudod oldani a gátlásod mint piával.
2012. dec. 29. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
én se vagyok egy önbizalombomba de egy energiaital a legjobb mindenre főleg gátlásosság ellen :)
2012. dec. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!