Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan gátlásos vagyok, de nem tudom ez miért van. Hogyan javíthatnék rajta?
Figyelt kérdés
Néha olyannak érzem magam mint egy örökké elégedetlen hülye p*csa, aki meg akar felelni a maximális elvárásoknak (már ami a külsőségeket illeti). Túlzás nélkül mondhatom, hogy olyan az alakom mint egy görög istennek mégis iszonyatosan hiányában vagyok az önbizalomnak.2012. okt. 14. 03:44
1/7 anonim válasza:
oh sokan vagyunk így ezzel... kivéve a görög isteni alakot
3/7 anonim válasza:
az önbizalom a sikeresen elért,és végrehajtott tettekből épül fel.
a tökéletes felépítés meg nem zárja ki a kis f@szt,és akkor az egész nem ér semmit.
4/7 anonim válasza:
"olyan az alakom mint egy görög istennek mégis iszonyatosan hiányában vagyok az önbizalomnak."
Nincs önbizalmad???????????? És a Napra lehet nézni..........
5/7 A kérdező kommentje:
nem kicsi a p*csöm :D
egyszerűen rohadtul nem vagyok magabiztos, pedig nincs okom rá mondom, csak valahogy ilyen vagyok...és ezen kellene változtatni valahogy
2012. okt. 14. 13:22
6/7 anonim válasza:
Fú, hát én is így vagyok ezzel. Nem lehet, hogy neked is rossz gyerekkorod volt?
7/7 A kérdező kommentje:
rossznak nem mondanám, mert nagyon megerősített lelkileg és fejben is...de valóban voltak olyan dolgok amik elrontották, és ezen már gondolkoztam én (szülők, barátok, stb szintjén is)
2012. okt. 22. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!