Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin gáz, ha a fiú nem kíséri el a lányt?
Figyelt kérdés
én vagyok a lány, távolsági busszal jöttem haza a népligetből, természetesen nem hazáig gondoltam, de a népligetig legalább elkísérhetett volna, nem?2012. dec. 28. 22:12
1/9 anonim válasza:
lehet nem elég tapasztalt...de ha szeretnéd hogy elkisérjen mond meg neki
2/9 anonim válasza:
és hazáig elkísértelek volna ha szeretlek :)
3/9 okoska31 válasza:
hát odáig igen.. főleg, hogy az nyócker...
de persze ettől még az első válaszoló is igazat szólt..
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem jöttél be neki annyira vagy nagyon tapasztalatlan.
5/9 anonim válasza:
vagy nem jöttél be neki! Vagy teljesen a másik irányba megy haza és gondolta megérted hogy nincs kedve fényéveket utazni még..
6/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy tapasztalatlan lenne, mindketten 25 évesek vagyunk, utána fel is hívott, szerintem bejöttem neki, de ez mégis érdekes. egyébként igen, teljesen más irányba ment haza.
2012. dec. 28. 22:21
8/9 anonim válasza:
Simán csak vannak bunkó szokásai,ez is közéjük tartozik...
9/9 anonim válasza:
Azt nem azért de a népligeti buszpályaudvar mióta 8.kerület ?? XDDD Még mindig Ferencvároshoz tartozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!