Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire zavar titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire zavar titeket, lányok? Persze a fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi arról panaszkodik, hogy nem elég magas meg nem elég sportos.. nekem viszont pont az a problémám, hogy 16 évesen 185 cm vagyok és elég vékony:S:S Így jóval magasabb vagyok a velem egykorú lányoknál.. Állítólag a lányokat nem feltétlen a külső érdekli, de mégsem hiszek ebben teljesen.
2009. aug. 25. 10:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
185 inkább átlagos mintsem túl magas,és nézeteim szerint egy fiú annál szebb,minél magasabb (leszámítva az alacsony abrátomat,aki így szexi....vagy mi)szóval hízz,és tökéletes elszel;)
2009. aug. 25. 10:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi gond. Egyrészt az sem baj ha a barátnőd jóval alacsonyabb, de vannak kedves aranyos lányok akik magasak és ugyanúgy zavarja őket, még direkt húzzák össze magukat, pedig ha kihúzzák magukat kifejezetten szépek. Tehát nincs miért aggódnod. Eleve a lányok nagy része magasabb pasikat kedveli.
2009. aug. 25. 10:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
ez így van.. én is a nálam jóvan magasabbakat kedvelem (persze nem feltétel.. csak tetszik :)) szerintem ne aggódj emiatt ;)
2009. aug. 25. 11:11
 4/15 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat:)
2009. aug. 25. 11:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
errefelé miért nincsenek ilyen magas pasik? :( nálunk 175nél kifújt =(
2009. aug. 25. 11:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Hű, én kifejezetten imádom a magas pasikat és úgy veszem észre, hogy a környezetemben ezzel így vannak a lányok. Szerintem hatalmas előnyt élvezel a többi fiúval szemben. Erősíts kicsit és tökéletes leszel. :)
2009. aug. 25. 12:36
 7/15 anonim ***** válasza:

párom 195 centi...imádom hogy tudok magassarkut huzni ha vele vagyok (175 centi vagyok)...

alacsonyabb exeim voltak,de mindig frusztrált hogy én lettem a magasabb ha szandát huztam...

22/L

2009. aug. 25. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem minimum a 10 cm különbség.{a cipő miatt xD }

AMúgy meg a magas pasik szexisek , és járhatsz alacsony csajjal is :D tökjó érzés elveszni egy srác karjaiban ;)

És sztem egyáltalán nemvagy fú de magas, a többi fiúhoz képest :) egy átlag férfi 180-190 :)

2009. aug. 25. 14:00
 9/15 anonim ***** válasza:
én ismerek 14 évest aki 185 centi...am nekem tetszenek a magas fijúk :P
2009. aug. 25. 18:36
 10/15 anonim ***** válasza:
nem gáz,pláne ha szeret. a barátom 187 cm én meg 163 :D jó hogy magassarkúba is eltudok bújni a karjaiba,meg úgy betud lepni ha fázok :):)))
2009. aug. 25. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!