Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamu vagy csak féltékennyé akar tenni?
Van egy pasi akivel alakulóban vannak a dolgok és elég jól alakul, kezdünk szépen lassan elég közel kerülni a másikhoz.
A napokban meséltem neki hogy a volt munkatársam megszerezte a számom és smsekkel bombázz hogy mivan velem és hogy jó lenne találkozgatni. Alig hogy visszaírtam neki hogy elfoglalt vagyok (ami részben így is van) felhívott és kb 10 percig dumált. Rendes srác és kedvelem is de nem akarok tőle semmit sem.
Elmondtam ezt a pasinak és ő erre hirtelen elkezdte mesélni hogy neki meg van egy csaj ismerőse és pont tegnap mondta hogy gyereket akar tőle, meg hogy milyen k...a jó pasi, szóval nyomult rá...
Nekem ez eléggé szarul esett, de mondta hogy őt is zavarja ez a csaj, de mikor a nevét kérdeztem elkezdett terelni, majd harmadjára mikor megkérdeztem mondta hogy valami x.y de vezetéknevét nem tudja, meg úgysem ismerem...stb... szóval elég gyanús lett
Szerintetek létezik ez a csaj vagy csak vissza akart vágni ezzel mert én elmeséltem neki hogy akar tőlem valamit a volt munkatársam?
nem létezik, de szánalmas visszavágás volt tőle. inkább nevetnie kellett volna, vagy melléd állnia, de semmi esetre se ezt. ez annyira tré
20/L
Ahogy anyukám mondja:"Mese a holdon ..."
Szerintem ez a csaj nem létezik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!