Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha olyan hív el randizni aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan hív el randizni aki nem tetszik, azért azzal is találkoztok?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem jön be akkor semmi esély még a találkozóra sem?
2012. dec. 28. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha abszolút nem tetszik, akkor nem találkozom vele. Maximum előre leszögezve, hogy csak baráti a találkozó, de akkor azt ugye már nem randinak hívjuk...:)
2012. dec. 28. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha egyáltalán nem vonzódom hozzá, akkor nem. Akkor ugyebár nincs értelme, minek áltassam...
2012. dec. 28. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem nemrég hívott el randizni egy srác, akit élőben ugyan még nem láttam, de az írott stílusa valahogy nagyon nem jött be... Kissé túlságosan magabiztos volt. De mivel szakítás után voltam, nem sokkal, úgy gondoltam, hogy ismerkedni nem árt, tán segít túl lennem a szerelmi bánaton. Kb 15 percet késett a randiról, azidő alatt végiggondoltam, és nemigen zavart volna, hogy felültetett... De aztán megjelent. Azóta együtt vagyunk, és merem állítani, hogy az eddigiek közül vele érzem magam a legjobban. Kiderült, hogy teljesen más, mint amit az első benyomás alapján gondoltam róla. Belegondolni, hogy ha hallgatok az akkori gondolataimra, és nem megyek el, vagy nem várok annyit a randin... hát... akkor most nem lennék a világ legcsodálatosabb pasijának a barátnője :)

szerintem próbáld meg, nem veszíthetsz semmit, max kiderül, hogy tényleg nem vagytok egymásnak valók. vagy járhatsz úgy is, mint én... :)

2012. dec. 28. 14:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert nemrég elhívott randira egy srác. Én őt észre sem vettem, konkrétan azt sem tudtam hogy kicsoda. De kiderítette a számomat és írt egy sms-t. (Csak akkor jöttem rá hogy ki, mikor az sms-ben körülírta magát hogy hogy néz ki, meg hol ült...) csak bemutatkoztunk egymásnak de nem jött be. És azt írja nagyon megtetszettem neki, és szeretne velem találkozni. De semmi vonzót nem láttam benne, olyan semmilyen volt számomra...
2012. dec. 28. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha külsőre se személyiségre sem jön be akkor koptasd le de csak finoman! Ne bántsd meg, mond meg neki, hogy jelenpillanatban nem érzed azt, hogy összejöhetne a dolog és, hogy nem szeretnéd rabolni az idejét / akaratlanul áltatni őt mert szerinted ő egy kedves, tök jó fej, stb. srác és, hogy sajnálod a dolgot.

Én ezt tudom tanácsolni. Nem kell rám hallgatnod, de azért vedd fontolóra a felsorolt lehetőségeket amit mi, válaszolók írtunk neked kedves kérdező. :)

L/16

2012. dec. 28. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
ha így hív el randira akkor kb egy 12 éves lehet a szemedben :/ sajna én is ilyen voltam kb.
2012. dec. 28. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

"koptasd le de csak finoman! Ne bántsd meg, mond meg neki, hogy jelenpillanatban nem érzed azt, hogy összejöhetne a dolog és, hogy nem szeretnéd rabolni az idejét / akaratlanul áltatni őt mert szerinted ő egy kedves, tök jó fej, stb. srác és, hogy sajnálod a dolgot"

Ez a legrosszabb amit mondhatsz egy pasinak. :)

Nem kell különösebben szépíteni, csak meg kell mondani hogy nem szeretnéd, ennyi a téma. Bár egy randit éppen megadhatsz neki, azért az mégis több mint az hogy 1x összefutottatok fél percre, aztán ha utána sem jön be, akkor megmondod neki, h nem lesz több, kész.

2012. dec. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!