Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónaposak múltunk a barátommal? (többi lent)
Figyelt kérdés
elegem van. még múlthéten esett a sexről szó. és egyszerűen nem fogta fel h én arról nem akarok beszélni... és már kikúrt elegem van mert tegnapelőtt is erről beszéltünk meg nem bírta felfogni h én undorodok tőle..azt főképp én még nme is csinálnám.. és ha holnap is találkozunk és mondja én tényleg végzek vele dobom mert már elegem van lehet h csak arra kellek neki.. nem is szeret lehet.. hogy szakítsak vele??2012. dec. 27. 21:52
11/12 anonim válasza:
Na idefigyelj kicsi szivem, ki** elegem van/elegünk van, az ilyen tajparaszt hülyékből mint te, ha 15 évesen nem akarsz nemi aktust (jogosan) a barátoddal, akkor nem kell, ha nem tetszik, hogy beszélni akar róla, és nem hagyja abba dobd: NEM AKAROK JÁRNI VELED TÖBBÉ. Mondjuk így. Megfelel?
12/12 Mókusgyilkos válasza:
magyarán megmondva: igazunk van.
15 évesen undorodsz tőle hmm..
az hogy nem akarod az teljesen rendben van 15 évesen.
az is rendben lenne hogy HA azért nem akarsz róla beszélni mert kínosnak / zavarba ejtőnek találod / 1xűen még nem érdekel [na jó ez már picit furcsa lenne] de szerintem 15 évesen az már minimum érdekes hogy azért nem beszélsz róla mert undorodsz tőle, mármint 11-12 évesen abszolúte oké lenne de 15 évesen.. felvetődik a gondolat hogy mégis mi a vihar történt veled ami ezt eredményezte?
ami a szakítást illeti: klasszikus a 15 éveseknél: "bocs de már másik fiú tetszik" VAGY esetleg.. de tényleg esetleg..: elmondhatnád neki azt amit nekünk leírtál a kérdésben! aztán ha nem foglya fel akkor lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!