Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetünk?
Van egy lány, akivel már 1 hónapja randizom, és közel 2 hónapja ismerkedtünk meg interneten keresztül. 4-szer találkoztunk, a 3. találka után megírta nekem, hogy úgy véli nincs értelme az egészet folytatnunk, mivel kétli, hogy többet fog érezni irántam barátságnál a jövőben, de én kértem, hogy találkozzunk újra, hogy adjon egy esélyt a dolognak. Legutóbb mikor találkoztunk szerintem ő is tényleg jól érezte magát, és mondta, hogy szilveszterezzünk együtt nála. Így is lesz, 31.-én újra találkozunk, minden nap beszélünk, skype-on is, legtöbbször ő ír rám először.
Én nem igazán voltam biztos az érzéseimben amúgy, de egyre inkább megkedveltem őt, főleg legutóbbi találkozásunk óta.
Még egyszer se csókoltam meg, lett volna erre több lehetőség, mivel pl. moziba 2-szer is voltunk, de elhatároztam, hogy most mindenképp megteszem. Szerintetek ezentúl is "csak" barátnak akar engem? Vagy csak egyszerűen nem voltam eddig vonzó számára?
23/F a lány 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!