Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek összejöhetünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejöhetünk?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már 1 hónapja randizom, és közel 2 hónapja ismerkedtünk meg interneten keresztül. 4-szer találkoztunk, a 3. találka után megírta nekem, hogy úgy véli nincs értelme az egészet folytatnunk, mivel kétli, hogy többet fog érezni irántam barátságnál a jövőben, de én kértem, hogy találkozzunk újra, hogy adjon egy esélyt a dolognak. Legutóbb mikor találkoztunk szerintem ő is tényleg jól érezte magát, és mondta, hogy szilveszterezzünk együtt nála. Így is lesz, 31.-én újra találkozunk, minden nap beszélünk, skype-on is, legtöbbször ő ír rám először.

Én nem igazán voltam biztos az érzéseimben amúgy, de egyre inkább megkedveltem őt, főleg legutóbbi találkozásunk óta.

Még egyszer se csókoltam meg, lett volna erre több lehetőség, mivel pl. moziba 2-szer is voltunk, de elhatároztam, hogy most mindenképp megteszem. Szerintetek ezentúl is "csak" barátnak akar engem? Vagy csak egyszerűen nem voltam eddig vonzó számára?

23/F a lány 22.

2012. dec. 27. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem léptél idejében, ezért a csaj a barátok mappába rakott be. Ezt elcseszted, nem lehet ennyit várni az első csókkal!
2012. dec. 27. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
hátt...eztjóleb.asztad:DDDD DE pancser vagy:DDDDD Én már régen megdugtm a volna De hülye vagy nembaj legalább feleslegesen fizettél vgayit ,randit ezek a csajok kiizélnek a vagyonomból!
2012. dec. 27. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy nem egy könnyűvérű partiribiről beszélek, csak hogy eljusson az agyatokig, hanem egy tök normális csajról. És már 2. alkalommal is meg akartam csókolni amúgy. De nincs az, hogy nem érdeklem őt, mert mondom sokat beszélünk meg minden.
2012. dec. 27. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg szilveszterkor Ő úgy szeretné, ha kettesben lennénk, már bele is ment hogy megnézünk egy félig romantikus filmet. Ha nem érdeklődne irántam, akkor nem menne bele ugye? Akkor talán mégse kerültem bele a barát mappájába nem? Nem akarom persze elbízni magam.
2012. dec. 27. 21:24
 5/6 Tyler913 ***** válasza:
Én is úgy gondolom,hogy túl lassú voltál,már rég le kellett volna varrni. A 2. randin mi akadályozott meg? Az meg elég gáz,hogy visszakönyörögted magad. Ennek ellenére én nem írnám le a dolgot,ha valóban kettesben akar Veled szilveszterezni,az jó jel. De akkor mindenképp vidd dűlőre a dolgot. És inkább bízd el magad,mert a túl sok önbizalom még mindig jobb,mint a túl kevés.
2012. dec. 27. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
A 2. randin fejembe villant hirtelen, hogy talán még korai lenne. Azután miután elmondtam neki, hogy én jól éreztem magam vele, annyit mondott csak, hogy ő is (nem közönyösen, de nem is úgy, hogy tök odalett volna értem...) Legutóbbi találkozásunk szerintem tök jól sült el, pl. hagyta, hogy előre tessékeljem (finoman megérintsem a hátát), meg hogy hazafele a héven a combjára tegyem a kezem. Szóval igazán nem volt hideg velem szemben.
2012. dec. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!