Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek?
Határozott, megbízható, okos, de nem túl okos és nem kérkedik vele. És vicces.
L/19
Csak tudjátok az a vicc az egészben ha az itteni válaszolók megkapnák az álompasijukat akkor maximum 1 hónapig lennének velük ugyanis túl unalmas lenne nekik az a kapcsolat
Olyan férfiak mellett tartanak ki inkább akik mellett stresszes életük van merthogy az milyen izgalmas stb
Az a baj, hogy ezek kamu dumák az itteni csajoktól, olyan hogy álompasi nem létezik... olvasd el a következőt:
Általában, ha egy csajt megkérdez egy férfi, hogy milyen pasit akar, akkor mindig ugyanazokat a hülyeségeket fújja, amik persze értelmetlen üres fecsegések, és nagyon ritka, ha egy nő, tényleg tudja, hogy mire vágyik valójában. Aki ezt el is ismeri, sőt meg is tudja fogalmazni, az meg aztán tényleg olyan ritka, mint a fehér holló. Úgyhogy ezt minden pasinak ajánlom, aki volt már úgy, hogy kedves volt egy lánnyal, és az mégis egy s*ggfejjel jött össze és ugyan ki ne lett volna így legalább egyszer az életében:)
Ezt egy csaj írta nekem:
Tapasztalatom és barátnőim tapasztalata szerint a lányok 95%-a a k*cs*g pasikra bukik. A további 5% a rendeseket szereti, de ki fogja próbálni a k*cs*göt is előbb-utóbb. A 95% pedig hiába is próbálkozik , hogy rendes pasi mellett lehorgonyozzon, úgyis jönni fog egy k**cs*g aki mindent bezavar... Természetesen én is 95%-ba tartozom, ennek ellenére mindig a rendes pasik találnak meg, vagy ha mégis k*cs*g pasi talál meg, abból is kihozom a rendeset...kivéve azt a néhányat akiből nem és ezért persze kéne.
Na de itt van néhány tanács azoknak, akik rendesek, de megpróbálnak nem azok lenni:
1. Ha találkozol egy csajjal, sose vigyél virágot, se csokit se stb. max egy üveg bort... vagy ha bulizni mentek akkor valami piát.
2. Nem kell az aktuális lányt idétlen bókokkal elárasztani, mint pl: mondták már hogy milyen szép a szemed, csinos vagy stb. Naponta 50x hallják ugyanezeket, semmire nem lehet jutni vele, inkább mondd azt, hogy észrevettél rajta valami érdekeset, és máris felkeltetted a kiváncsiságát.
3. Nem kell egyből az egész önéletrajzod elmesélned neki... a titokzatosság érdekesebb.
4.Nem kell minden nap felhívnod vagy sms-t küldened, különösen nem nyálas szöveggel.
5. Ne írj neki verset, különösen gagyit ne!
6. Ha azt mondod neki, hogy "holnap felhívlak",akkor ne hívd fel csak 2 nap múlva!
7. Legyél határozott, szórakoztató, és a te kezedben legyen az irányítás, legalábbis látszólag.
8. Szülinapját, névnapját felejtsd el nyugodtam, de csak az első évben utána már gáz!
9. Menjél nyugodtan bulizni a haverokkal, ha úgy van kedved és persze őt is engedd el a bartánőivel, különben meghaltál!
10. Ne féltékenykedj látványosan! Úgyis idegesíteni fogja, hogy miért nem teszed.
11. Ha lementek bulizni igyál nyugodtan, főleg ha a lány is iszik. A lányok nem szeretik ha őket alkoholistának nézi az antialkesz pasi, bár azt se ha nekik kell összekaparni az elázott hódolójukat. Magyarul azért mindent csak mértékkel.
12. Tűnjél elérhetetlennek! Nem hátrány ha van egy barátnőd, vagy egy ex-ed akivel most szakítottál, vagy ezer női rajongód!
13. Ha lementek valahova szórakozni akkor állj le több csajismerőssel is dumálni!
14. Ígérj meg neki dolgokat amiket persze nem teljesítesz!!
15. Legyél kiismerhetetlen, hogy mindennap tudj valami olyat tenni amire nem számít!
16. Ne tartózkodj a csúnya szavak használatától, de azért nem kell folyamatosan káromkodni sem!
17. Legyél jó az ágyban, ne várj hónapokig a lány becserkészésével!
Hát kb. ennyi jut most eszembe (későbbiekben talán kibővitem). Persze azért nem kell átesni a ló másik oldalára sem! Tehát maradj udvarias, lovagias, igényes és férfias!
Nekem ez a véleményem, várom az ellenvéleményeket:)
UI: Üzenem a fennmaradó 5%-nak hogy vigyázzanak, mert ALAMUSZI MACSKA NAGYOT UGRIK! :)
Hú az előttem lévőnek brutálisan igaza volt én is ilyeneket csinálok és sokkal eredményesebb vagyok mint amikor kedveskedek bár virágot soha nem is vittem nőnek és nem is nagyon fogok . (Randikra és ehhez hasonló dolgokra értettem és nem pedig nőnapra.)
(Ja és a nők szók alatt a csaj barátnőkre és jelöltekre gondoltam)
Legyen humora, egészséges önbizalma, célja az életben, szorgalma, türelme hozzám, jókedélye, tudjon vezetni, biztonságot teremteni, szeresse a gyerekeket, merjen kezdeményezni, ne legyen erőszakos, nem árt ha icipicit helyes :p, fogadjon el így, ahogy vagyok (külsőre), kb.
De ez az egész semmit nem ér, ha nincs meg a szikra ;)
Annyira bírom amikor beszélek egy igen csúnya nővel és mondja: Legyen helyes!
A férfiba nem az a lényeg, hogy jól nézzen ki .
Mert mindenki elfelejti, hogy a férfi nem azért van, hogy nézze magát a tükörben meg, hogy a szépségéért kitüntessék hanem ,hogy dolgozzon, legyen ereje.
Jó azért ki kell nézni valahogy ,de a férfi ne legyen szépségkirálynő.
Nem szép férfit kell találni hanem ,erőset, okosat.
Ezt nem azért mondom mert ronda vagyok csak untam már ezt a legyen helyes bla bla bla-t.
Egyébként azt elismerem ,hogy nézzen ki valahogy ,legyen kiállása ez fontos.
És ezt nem az előttem lévőnek szántam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!