Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek?
Na , ezt egy szóval nem lehet leirni.
Elsősorban egyénfüggő, h kinek mi kell....
Az én ideállom :
- Legyen önbecsülése, határozott. Kedves, türelmes, gyengéd, odaadó, fel lehessen rá nézni, mint nőnek a férfire.., Nélkülözhetetlen, hogy legyen jó humora, persze tapintatos, nem gúnyolódó humora...
Biztos támasz kell hogy legyen. Ki kell állnia értem, mégha minden/mindenki ellenem is van. Törődő, szenvedélyes, egyenes, önálló, döntésképes, épitő jellemű, tehát a legjobbat hozza ki belőlem.
Ezek a legfontosabbak.
Kűlsőre nekem a barna szem jön be. .....
Legyen:-ápolt
-őszinte
-figyelmes
-közvetlen
Ne legyen: -hisztis
-gyerekes
Én jobban szeretem a férfias férfiakat, akik mellett igazán nőnek érezhetem magam! Engem kiábrándít a csajos külső. Itt a szájfényre, a rózsaszínű mély kivágású feszülős pólóra gondolok a cuki kis oldaltáskával megspékelve!
Külső: magasabb mint én (168cm), jó testalkat (nem kell izomagynak lenned, csak azért legyen rajtad némi izom is, ne csak csont és bőr), elbűvölő mosoly, határozott és magabiztos megjelenés
Belső: határozott és magabiztos viselkedés (de ne akaratos és nagyképű), figyelmes, kicsit macsótípusú/rossz fiú, éreztesse velem hogy fontos és szép vagyok (!!), vicces, jófej, ugyanakkor tudjon komoly is lenni ha kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!