Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan fogadnátok, egy ilyen hírt?
Ha lenne egy fiú, akivel egészen jóban vagytok, persze nem tudtok sokszor találkozni.
Azonban összefutnátok, akár egy randi is. Ott a fiú azt mondaná, hogy pl. "Anett. Tudod nagyon vonzó nőnek tartalak, és nagyon jó társaság is vagy"
huhh nem is tudom hogy fejezzem be.
Háát írnám hogy "el tudnám képzelni magunkat egy párként is, hiszen érzéki, és érdekes személyiség vagy"
de nem írom, mert szimpla bóknak szánnám.
Ok de nekem egyől a DEEEEEEEEE jutott eszembe a mondatod végén. :)))) Ezért kérdeztem rá.
Hát én nem bánnám, hogyha szembetalálkoznék az illetővel és elhívna magával, vagy ahol találkozni szoktunk ott hívna el magával.
Amúgy nem hiszem, hogy így ki kellene mondania. Magamtól is tudnám. Amúgy meg jó a végén is a randinak, ha hazavisz. Csak hogy jól érezte magát és mi lenne ha megismételnénk. NO ebből is lehet tudni. Főleg ha kapok tőle egy puszit az arcomra és végigsimítja a kézfejem. :) El tudnám képzelni.
Csak az a baj, hogy itt vacakol és nem hívott még. Pedig már annyi jelzés jött felőle, meg tőlem is, hogy le se tagadhatná, hogy nem érez semmit.
Vagy csak annyit, hogy szeretnélek megismerni és találkozhatnánk legközelebb is ha van kedved. Valami ilyesmit.
Hány éves vagy? Bár mondom én, hogy ez nem korfüggő a 20-on és a 30-as férfiak is szenvednek néha ilyen gonddal. Sőt még a 40 körüliek is tutira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!