Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet elérni, hogy egy pasi ne csak szexet akarjon?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha még csak most lesz az első randi. De a szavaiból egyértelmű hogy csak azért akar találkozni. Mivel lehetnék különleges, hogy ne csak egy éjszakát akarjon? Hogy viselkedjek vele?2012. dec. 26. 15:31
1/9 anonim válasza:
Add magad. Ha csak szexet akar és neked ez nemfér bele akkor küld el. Nemlehet megváltoztatni senkit.
2/9 anonim válasza:
Ez leginkább rajta múlik, nem rajtad. Nem keres komolyabb kapcsolatot, ilyen esetben csak akkor változtat hozzáállást, ha belédszeret. Az meg ugye nem irányítható.
3/9 anonim válasza:
Ne öltözz túl kihívóan.
Ha el tudsz beszélgetni vele, akkor nincs gond. De ha azt veszed le a szavaiból is, hogy csak 1 éjszakát akar, akkor inkább hagyd.
4/9 anonim válasza:
Ha van önbecsülésed tudod ,hogy többet érsz mint 1 éjszaka.Keress olyan fiút ,aki először a személyiségedre kíváncsi, és csak aztán érdekli mi van a bugyi alatt.
5/9 anonim válasza:
Én ezek után nem nagyon találkoznék vele a helyedben...
6/9 anonim válasza:
Nehezen add neki magad. Légy titokzatos - már az első randi előtt is.
Vigyázz a kézfogással és a csókkal is. Ne engedd az első randin. Ráér minél később, de mindig csak egy csöppel adj többet és csak akkor ha kiismerted.
Szóval szerintem mint barátok kellene mennetek az első pár randira, hisz nem is ismeritek egymást. És akkor utána lenne csak "randi"
De leírásodból adódóan te már belementél egy randiba. Ráért volna jónéhány találkozás után...
7/9 anonim válasza:
Azzal hogy ne a pénzére meg a kocsijára hajts rá.
9/9 anonim válasza:
Én az ellenkezőjében szenvedek. Mivel lehetne elérni, hogy a férfi szexet is akarjon?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!