Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, h amelyik pasi tetszik nekem észrevegyen?
Szerintem az a legfontosabb, hogy ne sérülj és ne kerülj nehéz helyzetbe.
Bár sok pasi állítja, hogy szereti, ha egy lány rámenős..de ez egy hatalmas kamu, szeretik ők becserkészni az "áldozatot". Így a legjobb ha nem csinálsz semmit, csinos vagy és nem veszel RÓLA tudomást. Hidd el nekem, ha akar valamit úgyis lépni fog.
Szerintem mozogj sokat a környezetébe, próbálj vele szemezni, mosolyogj rá, esetleg kicsit jobban "kiöltözhetsz", persze ha olyan a stílusod!
Rem. tudtam segíteni! :)
Az nem tévhit hogy a fiúk szeretik a rámenős csajokat.
A félénk fiúk a rámenős lányokat szeretik. A rámenős fiúk pedig a félénkebbeket. Amúgy ha szemezel vele azonnal le vágja hogy akarsz tőle vmit és utána rajta a sor de kezdeményezhetsz is vhogy csak akkor ha ő nem akarja a dolgot azt az arcodba is vágja ami elég sz*r érzés ha meg csak szemezel vele akkor max nem csinál semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!