Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterezés egy fiúval (+barátokkal)? Hogyan vegyem rá anyuékat, hogy elengedjenek?
Van egy fiú, akivel eltölteném a szilvesztert, de anyuék nem akarnak nagyon elengedni, mondván, hogy messze van meg minden. Jó, oké. nincs a közelben (150km). De sokat jelent nekem a fiú, és a barátaim. Velük lennék, de nem akarnak elengedni. Valami ötlet? Hogy győzzem meg őket, hogy nekem ott jó lenne? Vagyis na. értitek. Köszönöm.
Ja, és a fiú azért többet jelent nekem, meg én is neki .. mint barát.. Így ilyen randizgatás is lenne abban a pár napban, de ugye a távolság miatt, ott kéne aludnom.. Szóval anyuék tuti nem engednék hogy a fiúval aludjak, mit tegyek?
16 éves vagyok :),
hát amúgy mikor először mondtam nekik még elengedtek volna, de pl ma reggel anya hangsúlyozta, hogy félidegenekhez nem szívesen engedünk el..
Ő és azért nevezte őket idegennek, mert fél éve ismerem őket, de napi szinten tartjuk a kapcsolatot.
Köszi, az ötleteket!:)
Még valami? Szívesen várom még ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!