Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzük meg anyukámékat, hogy elengedjenek hozzá?
Most az a helyzet, hogy augusztus 11-e és 14-e között le szeretnék menni a barátomhoz, aki kicsit messze lakik tőlem. De a szüleim nem engednek el... Nagyon szeretnék lemenni Hozzá. Szeretem őt, és találkozni szeretnék Vele. Így is olyan ritkán tudnánk.. Kb 4 óra az út [csak oda]...
Szerintetek hogyan "puhítsam meg" a szüleimet?
Eléggé keményfejűek...
Igen, tudom, csinálok butaságokat, amikből mindig tanulok, és nem követem el mégegyszer. És szerintem már tudok magamra vigyázni, és ezt mondom is nekik, de valahogy nem akarnak megérteni. Lassan, de biztosan az lesz, hogy ordítozni fogok velük, hogy márpedig akkor is lemegyek, ha kell, akkor leszökök... Viszont abból hosszútávú harag lenne, és gondolom akkor nagyon sokáig megint nem engednének el sehova....
A másik eset lehetséges, mivel egy hetet lenn leszek Balatonon [családi nyaralás...:S]... Nem tudom, de valószínúleg megoldható, hogy ott találkozzunk.
Én 15 leszek, ő 16 lesz...
Kérlek segítsetek! Szeretnék Vele találkozni! Nagyon fontos lenne...
Egy elkeseredett lány...
hát szerintem az mindenképpen jót tenne, ha a szüleid ismernék a fiút, vagy ha nem is személyesen, akkor mesélnél nekik róla....
és addig is légy jókislány, ne tégy olyan dolgokat, ami után nem bíznak meg benned, mert akkor már minden elveszett...de szerintem így elég nehéz dolog lesz, hogy nem ismerik anyudék a barátodat, de mindenesetre sok sikert;)
Nem lehet megoldani h valamelyik szulo lemenjen hozza, veled egyutt? h levigyen...
Oszinten a 14 eves lanyomat en sem engednem el olyan hosszu utra...talan 17-18 evesen igen...
probald megkerni h vigyenek le szerintem ez az egy normalis megoldas van...UDV
Sziasztok =)
Köszike a válaszokat. =)
Az az igazság, hogy ismerik Őt, de nem nagyon.
De már amúgy egyszer volt nálunk, meg egyszer én is voltam Náluk... :P
Szóval egyszer már elengedtek Hozzá. Nem értem, hogy most akkor mért nem engednek??
A házimunkák jók lennének, ha nem csinálnám alapbol is... :\ =(
Vagy én fújom fel nagyon a dolgot, vagy valami más probléma van. De már 1:20 van, és még mindig nem tudok aludni, ezen rágódok már mióta... =(
Fogalmam sincs,hogy mi legyen... :S
De én akkor is találkozni AKAROK Vele!!!
Bonyolultak a szülők... :\:S
Szia!
Köszi a segítséget =)
hát nyaggatom is rendesen őket, csak anyum már azt mondta,ha tovább "erőszakoskodom" akkor össze fogunk veszni. és én nem akarok összeveszni Velük, de az lesz! és 11-e nemsokára itt van és le akarok menni hozzá!!! de a szüleim........ :(
mindenkinek ilyenek a szülei? :S
hihi
kellemetlen lehetett, mikor hazarángatott =(
yoo, hát mondhatnám én is, hogy yool fogok tanulni... de viszonylag én yool tanulok[ az átlagom kb 4,25 és 4,6 között van]
Azt meg nem ígérhetem,hogy színötös leszek, mert az tudom, hogy nekem nem megy. [főleg a biosszal vannak gondjaim. egyszerűen nem érdekel. meg a fizika. habár ezt a kettő tantárgyat a tanárok utáltatták meg velem... rem. most 9-be kevesebb ilyen lesz :D]
Ha tudtok valami yoo ötletet még, akkor kérlek írjatok :$
Köszi =)
Puszi minden válaszolónak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!