Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze kevertem a keresztneveke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze kevertem a keresztneveket és rosz csajnak írtam, hogy kéne nekem, ami nem lenne nagy gond, csak hogy ő 13 éves, lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés
Nem neki akartam,hanem másnak,akinek ugyanez a neve,csak épp 18 is elmúlt.Rám foghatnak ezért valamit?

#wartgqw
2012. dec. 25. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23?? koptasd le a fenébe....mondd meg neki hogy véletlen volt, sajnálod, de nem vagy pedofil...ennyi
2012. dec. 25. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor mákod van,hogy a másik csaj pont jogásznak tanul :)
2012. dec. 25. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Na figyelj! Tanultam jogot. Megdugtad? Nem. Rá akartad venni, hogy dugjon? Nem. Inenntől kezdve nincs bűncselekmény.
2012. dec. 25. 21:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Írtam a nőnek,remélem igent mond,vagyis ír.
2012. dec. 25. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez egy tévedés, nem lesz belőle semmi bajod.

Írj vissza, hogy ne haragudjon, félrement az üzenet, és kész.

2012. dec. 25. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, tényleg nem lehet semmi bajod. Leszámítva esetleg egy morcos kislányt meg egy mérges anyukát. Büntetőjogilag SEMMI bűncselekményt nem követtél el. Még ha járnál egy 13 évessel, de nem szexeltek, az sem büntetendő. Nem hogy egy félrement sms... Ha ebből ügyet csinálnak, még a bíróságig se jutna el, mert már a nyomozati szakaszban kiderül, hogy semmi alapja nincs. De még ha neadjisten eljut a tárgyalásig az ügy (nem fog...), akkor is megmutatod a "bocsánatkérő" smst, megvizsgálják a kislányt, hogy csináltál-e vele valamit, és mivel nem fognak semmit találni, felmentenek. Sőt... úgy tudom, rágalmazásért még be is perelheted őket.

Szóval ne parázz!

2012. dec. 26. 01:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Na persze! A 13 évessel is flörtölgettél! Valld be! Egy 18 éves lány meg még rohadtul de nem nő! Te kis pedofil!
2012. dec. 27. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!