Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy egy randi nagyon jól sikerült, látszólag egy hullámhosszon voltatok, de másnap valami megváltozott?

Figyelt kérdés

23.-án volt egy randim,ahol 6 órát beszélgettünk a fiúval,jól éreztük magunkat,élveztük egymás társaságát,persze csókon kívül semmi nem történt. Komoly dolgokról beszélgettünk,és hasonlóképp látjuk a világot is.

Aztán tegnap csak neten tudnunk a karácsony miatt érintkezni és más volt,távolságtartóbb. 4 nap múlva tudnánk találkozni újra,de valahogy a kedvem is elveszi,ha valakinek elveszik a lelkesedése irányomba.

Mondjuk annyit kértem tőle,hogy mivel társkeresőn ismerkedtünk,ha már egy pár leszünk,törölje ő is magát onnan,mert szerintem ez így korrekt.

Vagy csak én parázom túl az egészet? De nem egy ilyen eset volt és nem tudom,van-e értelme reménykedni,hogy jó lesz,mikor most olyan fura az egész.Én 24 vagyok,ő 27.

2012. dec. 25. 05:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én nem(!) vagyok a nyitott kapcsolat híve, és sosem tűrtem a féltékenységet és a zsarnokságot.
2012. dec. 25. 09:08
 22/25 A kérdező kommentje:
Én sem!
2012. dec. 25. 09:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, egész délutánt töltöttem el a sráccal, nagyon kedves volt, és nagyon megnyerő, egész végig beszélgettünk, nem volt ilyen kínos csend vagy ilyesmi. Randi végén azt mondta, hogy keresni fog. Ez volt február elején, hát azóta sem keresett.. aztán most novemberben véletlenül összefutottunk, nekem nem volt kellemetlen, neki annál inkább :D
2012. dec. 25. 10:38
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is ez erőszakos volt egy kicsit ez. Én is társkeresőn ismertem meg a párom, és eszébe sem jutott megkérni, hogy töröljem magam, főleg akkor amikor még csak ismerkedtünk. Mert nem irányíthat engem és én sem őt. Nem is kértem őt semmire. Úgyis meg fogja tenni magától. Ennyire azért bízom benne.

Szóval első randin ez rohadt ijesztő tud lenni. Olyan, mintha máris beleszólnának az életedbe és irányítanának. Én megőrülök egy ilyen kapcsolatban.

Nézd, ezzel nem bántani szeretnélek, csak megpróbálok válaszolni a kérdésedre, szóval remélem nem esik rosszul, tényleg nem ilyen célzattal írtam.

2012. dec. 25. 12:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Voltam. Ó, tudnék mesélni...:(
2012. dec. 25. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!