Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy egy randi nagyon jól sikerült, látszólag egy hullámhosszon voltatok, de másnap valami megváltozott?

Figyelt kérdés

23.-án volt egy randim,ahol 6 órát beszélgettünk a fiúval,jól éreztük magunkat,élveztük egymás társaságát,persze csókon kívül semmi nem történt. Komoly dolgokról beszélgettünk,és hasonlóképp látjuk a világot is.

Aztán tegnap csak neten tudnunk a karácsony miatt érintkezni és más volt,távolságtartóbb. 4 nap múlva tudnánk találkozni újra,de valahogy a kedvem is elveszi,ha valakinek elveszik a lelkesedése irányomba.

Mondjuk annyit kértem tőle,hogy mivel társkeresőn ismerkedtünk,ha már egy pár leszünk,törölje ő is magát onnan,mert szerintem ez így korrekt.

Vagy csak én parázom túl az egészet? De nem egy ilyen eset volt és nem tudom,van-e értelme reménykedni,hogy jó lesz,mikor most olyan fura az egész.Én 24 vagyok,ő 27.

2012. dec. 25. 05:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Hova sietsz, mondd már? :)

A randin majd kiderül, valóban távolságtartóbb lett-e, vagy csak éppen volt valami hasfájása tegnap.

A társkeresős törléssel is ráértél még volna előhozakodni.

Ne rohanj, kisül minden a maga idejében, azaz 4 nap múlva.

2012. dec. 25. 06:09
 2/25 anonim ***** válasza:
meg nem is mindenki szeret gépelni... hívd fel :)
2012. dec. 25. 06:11
 3/25 A kérdező kommentje:

ő szeret gépelni,nem erről van szó.Amúgy meg ő hozta fel hogy ő semmiképp nem akar mást csak komoly kapcsolatot,és beszélgettünk a hűségről is és innen jött,amit kértem tőle.Bár ezt szerintem nem is kéne kérni,ha egy pár lennénk,mert magától értetődő lenne,nálam legalábbis.

Csak fura,mert a legtöbb kapcsolatomban az volt,hogy nem kellett taktikázni,lelkes volt mindenki ezért érdekes nekem most ez.

2012. dec. 25. 06:15
 4/25 anonim ***** válasza:
Nekem a leírtakból úgy tűnik, most sem kell taktikázni. Nyílt lapokkal játszotok, akkor is, ha kicsit kedvetlenebb volt tegnap, vagy nem tudott ráhangolódni a beszélgetésetekre.
2012. dec. 25. 06:18
 5/25 A kérdező kommentje:
De akkor szerinted Utolsó,nem gáz,hogy azt kértem,hogyha egy pár leszünk törölje magát arról az oldalról,ahol megismert? Nekem ez nagyon fontos,mert volt,hogy valakivel így jöttem össze,én töröltem magam,aztán meg kiderült,hogy ő nem!
2012. dec. 25. 06:20
 6/25 A kérdező kommentje:
Egyébként meg attól tartok,hogy azzal,hogy elmondtam én is (mert ő is elmondta még a személyes találkozáskor,hogy ő miket vár el a párjától),hogy mik az elvárásaim a párommal szemben,elriasztom! Bár,ha ennyitől elmenekül,akkor jobb is,hogy nem lett semmi komolyabb köztünk!
2012. dec. 25. 06:22
 7/25 anonim ***** válasza:
Ilyen viselkedéssel erőszakossággal és parancsolgatással hogy akarsz egy normális kapcsolatot létrehozni, hiszen ezzel a viselkedéssel taszítod az embereket magadtól.
2012. dec. 25. 07:46
 8/25 A kérdező kommentje:
Aha,biztos úgy van,ahogy mondod!... :P
2012. dec. 25. 07:49
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem korrekt amit kértél,csakhát ne haragudj :),adj idõt magatoknak,hogy kiismerjétek egymást igazából ami nem egy két hét,s aztán tervezzetek hosszú távra!
2012. dec. 25. 07:59
 10/25 A kérdező kommentje:
Ja,hát nyilván adok időt,de ha már egy pár leszünk,akkor felesleges ilyen oldalon fent lenni szerintem!
2012. dec. 25. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!