Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy egy randi nagyon jól sikerült, látszólag egy hullámhosszon voltatok, de másnap valami megváltozott?
23.-án volt egy randim,ahol 6 órát beszélgettünk a fiúval,jól éreztük magunkat,élveztük egymás társaságát,persze csókon kívül semmi nem történt. Komoly dolgokról beszélgettünk,és hasonlóképp látjuk a világot is.
Aztán tegnap csak neten tudnunk a karácsony miatt érintkezni és más volt,távolságtartóbb. 4 nap múlva tudnánk találkozni újra,de valahogy a kedvem is elveszi,ha valakinek elveszik a lelkesedése irányomba.
Mondjuk annyit kértem tőle,hogy mivel társkeresőn ismerkedtünk,ha már egy pár leszünk,törölje ő is magát onnan,mert szerintem ez így korrekt.
Vagy csak én parázom túl az egészet? De nem egy ilyen eset volt és nem tudom,van-e értelme reménykedni,hogy jó lesz,mikor most olyan fura az egész.Én 24 vagyok,ő 27.
Hova sietsz, mondd már? :)
A randin majd kiderül, valóban távolságtartóbb lett-e, vagy csak éppen volt valami hasfájása tegnap.
A társkeresős törléssel is ráértél még volna előhozakodni.
Ne rohanj, kisül minden a maga idejében, azaz 4 nap múlva.
ő szeret gépelni,nem erről van szó.Amúgy meg ő hozta fel hogy ő semmiképp nem akar mást csak komoly kapcsolatot,és beszélgettünk a hűségről is és innen jött,amit kértem tőle.Bár ezt szerintem nem is kéne kérni,ha egy pár lennénk,mert magától értetődő lenne,nálam legalábbis.
Csak fura,mert a legtöbb kapcsolatomban az volt,hogy nem kellett taktikázni,lelkes volt mindenki ezért érdekes nekem most ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!