Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy egy randi nagyon jól sikerült, látszólag egy hullámhosszon voltatok, de másnap valami megváltozott?

Figyelt kérdés

23.-án volt egy randim,ahol 6 órát beszélgettünk a fiúval,jól éreztük magunkat,élveztük egymás társaságát,persze csókon kívül semmi nem történt. Komoly dolgokról beszélgettünk,és hasonlóképp látjuk a világot is.

Aztán tegnap csak neten tudnunk a karácsony miatt érintkezni és más volt,távolságtartóbb. 4 nap múlva tudnánk találkozni újra,de valahogy a kedvem is elveszi,ha valakinek elveszik a lelkesedése irányomba.

Mondjuk annyit kértem tőle,hogy mivel társkeresőn ismerkedtünk,ha már egy pár leszünk,törölje ő is magát onnan,mert szerintem ez így korrekt.

Vagy csak én parázom túl az egészet? De nem egy ilyen eset volt és nem tudom,van-e értelme reménykedni,hogy jó lesz,mikor most olyan fura az egész.Én 24 vagyok,ő 27.

2012. dec. 25. 05:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja meg még annyit,hogy lehet csak én vagyok ilyen hülye,de ha valakivel ismerkedek,és jól érezzük magunkat a másik társaságában,akkor nem szoktam keresgélni még valakit/valakiket,hogy azokkal is jól érezzem magam,mert akkor arra az egy emberre koncentrálok.Ha nem jön össze,meg visszaregisztrálni kb 5 perc :)!
2012. dec. 25. 08:16
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

"nem gáz,hogy azt kértem,hogyha egy pár leszünk törölje magát arról az oldalról,ahol megismert?"

De igen gáz, mert ha erőszakos vagy törölni fogja magát és egy álnévvel visszareggel.

Míg ha normálisan kezeled az ipsét, és meghagyod a szabad akaratát, akkor maga fog lejönni az oldalról-minden komment nélkül és nem fog álnéven reggelni..

Tudod: többet ésszel-mint erővel.c fejezet.

2012. dec. 25. 08:32
 13/25 A kérdező kommentje:
hát eddig mindenki megértette,hogy ez így korrekt! És nem is "reggelt" (regelt max,de inkább regisztrált) fel más névvel sem.De mondjuk,ha valakinek ez nagy kérés meg beszabályozás,akkor azzal nincs is értelme komolyan foglalkozni!
2012. dec. 25. 08:38
 14/25 anonim ***** válasza:

Akkor ne is foglalkozz vele-neki is a legjobbat teszed ezzel.Szerintem.

Engem pl. valaki felregisztrál a Badoo-ra, igaz hogy nem érdekel, de felregisztrált(ennyi öröme legyen az életbe ne több). Folyamatosan jönnek az üzik az ismerkedni akaró pasiktól, de törlöm öket, nem válaszolok rájuik.

Hát ennyit erről + az erőszakosságodról, ami süt a soraidból.Majd tanulsz a saját bőrödön, ha a finom célzást nem érted.

2012. dec. 25. 08:42
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát én megoldanám,hogy töröljék a regisztrációt a helyedben,mert mindent lehet csak akarni kell ugyebár...És akad olyan pasi nem egy,akinek fontosabb az adott nő,mint egy társkeresőn nézelődés...Ezt meg fixre tudom,mert akadt már ilyen!
2012. dec. 25. 08:46
 16/25 anonim ***** válasza:

Már kértem többszőr is a törlést és idő kérdése, hogy ujra regisztráltat.

Akkor minek törjem magam?:DD h.ülye gyerekek játéka, és szegény lelki sivárságát is mutatja:D

2012. dec. 25. 08:51
 17/25 A kérdező kommentje:
őőőő,hát nem tudom,de érdekes módon engem (és egyik ismerősömet sem) soha senki nem regisztrált fel ilyen oldalra:O. De hát vannak "érdekes" esetek ,nyilván... :)
2012. dec. 25. 08:53
 18/25 anonim ***** válasza:

17

Örülj neki:DD

Arra viszont figyelj, hogy egy intelligensebb egyednél te zsarolással, féltékenykedéssel és erőszakossággal semmit nem érsz el, max. annyit, hogy behúzza a "kéziféket" és eltűnik rohamléptékkel a szemed elől, mert egy zsarnokra senkinek nincs szüksége-legalábbis egy nyílt, őszinte és szabad embernek végképp.

2012. dec. 25. 08:58
 19/25 anonim ***** válasza:

17

Az érdekes esetekről meg annyit, hogy vannak nők, akik képtelenek felfogni, hogy mást is szerettek rajtuk kívül és hogy egy embernek a múltja hozzátartozik:)

2012. dec. 25. 09:00
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem,hogy neked a nyitott kapcsolat a normális,de engem még a régimódi elvek szerint neveltek,vagyis: egy kapcsolatban 2 ember van :).Milyen hülye életfelfogás ez,mi :D?
2012. dec. 25. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!