Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőknek! Hová hívjam el randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek! Hová hívjam el randizni?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen eléggé jóban vagyok egy munkatársnőmmel, meg elég rendesen be is jön, meg úgy vettem észre, h én is neki.

Múltkor például céloztam arra, h mi lenne ha kettesben elmennénk valamerre,aztán mondta, h szívesen benne lenne, még rám is kacsintott:P

A probléma viszont az,h én 22 vagyok ő meg 45:S

Szal diszkó meg elég sok minden kapásból kilőve.

Hozzá nem mehetünk, mert férje van,én a szüleimmel élek, meg nyilvános helyre se nagyon akarom elvinni, mert szerintem mindkettőnket zavarna az h minket bámul mindenki, hiába tartja magát jól,akkor is látszik a korkülönbség:S

Tehát mit ajánlanátok???Az oké h szex valami hotelben,de előtte hová vigyem???

2009. aug. 24. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a probléma, amit elénk tártál, nem valós probléma, ugyanis én nem hiszem, hogy ő komolyan gondolja, hogy kavarna Veled. Sokan szeretnek a munkahelyen viccelődni. Lehet, hogy ő élvezi egy fiatal srác figyelmét, de gyakorlatban csak haverkodni akar. Ha meg mégsem, akkor ne félj, javaslatot tesz majd ő a probléma megoldására. Egy csendes kocsmába, presszóba beülhettek, ha nem smároltok, csak azért nem fog benneteket bámulni mindenki, mert egy asztalnál ültök.
2009. aug. 24. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sehova!!

Gondolj bele van köztetek 23év korkülönbség.Ez nagyon durva....ne akarj vele szexelni,hiszen férje van na meg a korkülönbség.

Gondolj bele ha te lennél xy éves és lenne egy feleséged.A munkatársa elcsábítaná lefeküdnének meg minden,mit szólnál hozzá?

2009. aug. 24. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha hotelbe van lehetőségetek menni akkor szerintem mehettek egyből oda (csak a férje meg ne tudja).
2009. aug. 24. 14:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Én nem kioktatást kértem, hanem azt h hová vigyem:P

mellesleg ti is szoktatok azzal hülyéskedni a munkahelyeteken h fogdossátok a másikat??:)))

2009. aug. 24. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy tàvolabbi vàrosba ,ott egy csendes kàvézoba.Vagy egy koktélbàrba.
2009. aug. 24. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen kapcsolatban...mindent meg lehet oldani. Főleg, ha van kocsid. Másik, de közeli városba (hogy ne kelljen sokáig kimaradnia)étterembe, kávézóba, vagy a lakhelyeteken valami eldugottabb helyre sétálni (rakpart, külvárosi park, kis tó, kilátó, stb.) Estefelé még nincs hideg, szürkületben meg végképp senki nem fog Titeket nézni. Utána lehet menni a hotelba, ha ő is akarja (nyilván igen...).
2009. aug. 24. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Mozi!!:D Vagy vacsi ;)
2009. aug. 24. 23:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi:)))

Kicsit később, de sikerült összehozni a randit, de inkább le se írom h hol:)

De a lényeg az h beadta és azóta is beadja:)

2009. szept. 14. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Na de mégis, hol? Hadd tanuljanak a többiek...
2009. szept. 15. 11:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Konditerem:))) tudom elsore hulye otletnek tunik, de nagyon is jo:) o is csak nezett ram, de mikor megemlitettem h ismerem a tulajt es nyugodtan ottmaradhatunk zaras utan kettesben, akkor mar csillogott a szeme:) meg most belegondoltok kutya nem zavar,nyoghet vilagba ne hallja senki,ingyenes nem ugy mint a hotel,neg eddig is jart o is kondiba szal nem feltuno otthon sem;)
2009. szept. 16. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!