Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác sokat dumál hozzám az miért van?
Figyelt kérdés
Az egyik évfolyamtársamról van szó, együtt járunk különórára. Már bemutatkozáskor kedves volt, mosolygós de úgy beszél mint akit felhúztak. Csak mondja, mondja a magáét. Én csendesebb vagyok, de persze beszélek ha arról van szó, de vagy 90%-ban ő dumált, kérdezősködött (merre lakom, hova jártam azelőtt suliba, mikor születtem stb) poénkodott. Miért? Ilyen típus lehet mindenkivel?2012. dec. 24. 23:00
1/7 anonim válasza:
szerintem valahogy azért mert neked nagyon megtud nyilni,megbizik benned.....nekem akkor van ilyen,
2/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok:D Szerintem jobb mint a siri csend. Am ez hangulattol függ leginkább. Veled jólérzi magát.
3/7 anonim válasza:
Én nagyon bírom az ilyen embereket. Szerintem kedvel téged :)
4/7 A kérdező kommentje:
Na jó hozzáteszem a tanárunkhoz is odamegy és beszél meg beszél ha arról van szó...Meg alig ismerem még. Ez az első találkozásunkkor volt így amit fentebb írtam. Már rögtön az elején annyit beszélt..
2012. dec. 24. 23:07
5/7 A kérdező kommentje:
Jó én is bírom amúgy :D Sőt :DD
Csak nem tudom kedvel-e vagy ilyen mindenkivel. De amúgy úgy érzem ő ilyen lehet mindenkivel, ha már velem első perctől kezdve ilyen volt.
2012. dec. 24. 23:09
6/7 anonim válasza:
Beszélgess vele minél többet és utána kialakul...
7/7 anonim válasza:
az emberek szeretnek magukról beszélni. kérdés, hogy őt érdekli-e, hogy te hogy vélekedsz, veled mi van..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!