Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen "szerencsét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen "szerencsétlen" a pasik terén?

Figyelt kérdés
Mindig össze ismerkedek,egy sráccal jól elbeszélgetünk minden,találkozunk nem is 1x hanem többször aztán azt veszem észre,hogy a buliban más lánnyal megy kézen fogva,a másikkal is ugyan ez szokott lenni... nem értem talán bennem lehet a hiba? én csinálok valamit nagyon rosszul?
2012. dec. 23. 18:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem ismerünk,szóval nem tudjuk megmondani így,hogy benned van-e a hiba.De nagy valószínűséggel nem.Én is elég szerencsétlen vagyok pasik terén,pacsi:)
2012. dec. 23. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Rossz helyre születtél, csak is saját magadat okolhatod emiatt! Mit képzelsz magadról? Ide születsz Magyarországra és még szerencsétlen is vagy? Neeem, egyébként egyáltalán nem te vagy a hibás. Lehet helyes pasikkal kezdesz akik helytelenkednek, de mi lenne ha olyanokkal kezdenél akik alapból helytelenek és később lesznek helyesek? Látod nem mindegy a sorrendiség. Minden embert meglehet szeretni, szóval ne feltétlenül a tökéletességet keresd, az élet nem hollywoodi film. Kösd föl a szoknyát, láncold magadra ruháid és lógasd bele magad a Grand Canyonba, s ha majd valaki lemegy érted és feloldoz, az lesz az embered. Ennyi! Na csó!
2012. dec. 23. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy állnak hozzá mint az álláskereséshez: sok helyen próbálkoznak hátha az egyiknél összejön.
2012. dec. 23. 20:04
 14/23 anonim ***** válasza:

márpedig a korod nem lenne egy utolsó dolog ha leírnád.

Nem mindegy h egy 17 vagy egy 27 éves lány vagy.

2012. dec. 23. 20:17
 15/23 A kérdező kommentje:
Sajnos az is a baj,hogy eddig helyes pasikban kerestem a boldogságot,de az a baj velük hogy akkora az arcuk,ki nem férnek az ajtón ! próbáltam már megszeretni olyat aki nekem annyira nem tetszett de sajnos nem jött össze,de nem arra megyek hogy helyes legyen hanem rendes,és nekem is megfeleljen
2012. dec. 23. 21:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is helyes vagyok,nagy az arcom és mégis mellette rendes vagyok.Csak sajnos minden ismerősöm hülyeségnek tartja azt az ötletem,hogy halálom után szentté kellene avatni.:D
2012. dec. 23. 21:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Ja és kiférek az ajtón...többnyire.:D
2012. dec. 23. 21:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagy egoista:DDD csoda ha kiférsz az ajtón:DD de nem baj ha rendes vagy mellette:)
2012. dec. 23. 22:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Rossz emberismerő vagy.Ennyi az egész.
2012. dec. 23. 22:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Ismerkedni esetleg nem akarsz?

29 F

2012. dec. 23. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!