Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek ekkora SZERENCSÉSEN SZERENCSÉTLEN randija? 18L :O:D
Elindultam randira, minden jól kezdődött, elmentünk sétálni, erre bele lépek ( valahogy bele pont a lúdtalpam helyét csípi meg a szandálban) egy lódarázs :O Próbáltuk kivenni a fullánkot, beletört iszonyat fájdalmaim voltak, a lábam hatszor akkora, ok, szökdelve elmentem a kocsiig, el a doki, kivette, azt hittem betojok , sírni nem mertem , mert hát hogy néz ki , első randin .... kijövünk a rendelőből, tartom a papírom raknám el a kocsi mellett, erre belém csíp még egy darázs a combomba :O na ekkor már sírtam és nevettem egyszerre, hogy ez nem igaz :O
Még hogy nem lehet kétszer ugyanabba a Dunába !Tiszába bele lépni, nekem sikerült :O
szerintem ha egy értelmes pasiról van szó akkor max ő is nevet rajta egyet, de ettől még nem változott semmi!
de elég vicces..és
ne haragudj de ezen szakadtam:D
egyébként volt bnőm is ilyen volt, szerencsétlenségek sokasága vette körül, első randin is történt nem is egy ilyen:D meg kb mindegyiken, de nekem még ez is tetszett, sőt hiányzik is ez a kis szerencsélensége :) (már nem vagyunk együtt)
Nekem olyan volt egyszer, hogy az egyik első randin félrenyeltem valami szénsavas üdítőt, míg ő a piros lámpánál állt.
Tudod, hogy megy ez. Először megpróbálod visszafojtani, majd vörösödik a fejed, már nem kapsz levegőt, végül elkezdessz krákogni és orrodon-szádon minden jön ki. A pasi először nevetett de aztán már ő is aggódott amikor tényleg brutálisan köhögtem. És csak álltunk a már zöld lámpánál az autók meg dudáltak.
Szóval ciki volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!