Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyik minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyik minden lány izmos pasira?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 16:22
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Milyen alapon kérdezel minden lány nevében?... De ha ez tényleg így van(?) megyek fekvötámaszozni.
2012. dec. 29. 11:38
 22/32 anonim válasza:
0%

"Mert nem egész nap tesped,hanem tesz valamit a testéért és mozog."

Akkor sok szabadideje lehet. Család, gyerek valószínűleg nincs, és a munkája is valami könnyed irodai, ami után tényleg nem árthat valami mozgás, kompenzálva a "megerőltető" agyi tevékenységet. Viszont az ilyen pasik nem hiszem hogy otthon javítani is tudnának valamit, ha elromlott. Inkább szerelőt hívnak ki. Ugyanakkor a jól megérdemelt munka után a megérdemelt sört (sörhasat), le kell dolgozni, (a kutyával együtt futni, ha már gyerek nincs!)

Valaki viszont dolgozik a munkahelyén, (esetleg fizikai munkát végez), otthon a második műszakban meg gyereket nevel és/vagy javítja a háztartásban elromlott dolgokat, aztán pihenni is kéne valamikor. Így eltelik a 24 óra és már tényleg nem fér bele az a mozgás.

Harmadik dolog: nagyon számít, hogy ki milyen génekkel van megáldva, mert valakinek nem kell sportolnia ahhoz, hogy jól nézzen ki, viszont valaki sportolás útján sem néz ki sportosan.

Aki a sportos pasikat/nőket szereti, megérdemli, mert azok a saját egojukkal vannak elfoglalva és ha már jobban néz ki egy másik csaj/pasi, akkor inkább ahhoz vonzódnak, nem törődve a belső értékekkel. Tisztelet a kivételeknek!!!

2012. dec. 29. 17:41
 23/32 anonim válasza:
ez most ugyanolyan mint hogy: fiúk egy bomba hosszúlábú, kereks*ggű, karcsú, laposhasú vagy inkább egy pár kilóval súlyosabb nem perfekt alakú nővel jönnétek össze. valószínű h 10ből 8 az előbbivel. :\ ez az átlag de azért nem kell általánosítani.. persze a külső ami megfog, de a belső tart meg. és h a nők alapjáraton miért az izmosabb pasikra buknak? természetesen mert biztonságot sugárzó, és így vagyunk bekódolva ;)
2012. dec. 29. 20:10
 24/32 anonim válasza:

Ha az izmosság testi egészséget jelképez, míg az eszesség, rafináltság, ambiciózusság, jobb esélyeket a boldogulásra. Ha mármost a nőnek van elég esze a saját életéhez, akkor teljesen elegendő, ha egy férfi izmos, és akkor is elég, ténylegesen családot akar egy nő. Minden más esetben az életrevalóság mint eszesség, rafináltság, rámenősség, stb..inkább életbe lép, mint keresendő érték.

Így választunk szinte öntudatlanul is, a szándékainkhoz igazodva és figyelembe véve a saját lényünk erősségeit, mert azt vagy kompenzálni kell, vagy kiegészíteni, harmonikussá tenni egy társsal. És olyan is van, hogy csak egy-egy alkalomra keresünk valakit, ilyen esetben a menőké, vagyis a jól kommunikálóké a nyertes szerep.

2012. dec. 30. 07:18
 25/32 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy egy pasi izmos, miért lenne jobb az ágyban, mint egy kevésbé izmos? A két dolognak nincs köze egymáshoz.

Amúgy én se vágyom különösebben izmos pasira, ennél sokkal fontosabb szempontok vannak. 22l

2012. dec. 30. 08:41
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokkal később vénülnek, kevésbé vénülnek akik odafigylenek az egészségükre, mert erőt, biztonságot sugároz, mert ösztönszerűen is ez az egészséges, a domináns, a felsőbbrendű test.

Pontosan azért, amiért a férfiak zöme is a csinos karcsú kerek csípőjű formás combú egészséges nőket szereti. MErt ez az optimális, az ideális, ez a szép.

A szélsőségek gyegék, egészségtelenek, és nem esztétikusak. Ahogy egy zeergecsontú gebe is rém gyenge, úgy egy túllsúlyos hálygombóc is nagyon gyenge, meg sokkal hamarabb öregszik, alig tudja odébbvonszolni a nagy valagát, nem olyan aktív a szexben, hamarabb hal, semmi biztonságérzetet nem ad a nő számára, nem tudják a nők nőnek érezni magukat mellettük , néhány kivételtől persze eltekintve ez az általánosítás.

2013. jan. 1. 10:20
 27/32 anonim ***** válasza:
pont azért amiért a pasik jó nőre vágynak
2013. jan. 1. 10:26
 28/32 anonim ***** válasza:
Mert csak a külső a fontos... Egyébként meg, én izmos vagyok, mégsem kellettem legutóbb egy deszka csajnak. Szerintem mostanában már inkább a piercing, egekbe nyúló haj a divat. Legalábbis azt veszem észre, hogy több ilyennek van csaja, mint egy "klasszikus" sportembernek...
2013. jan. 1. 11:44
 29/32 anonim ***** válasza:
De az sem mindegy,hogy milyen korosztályban keresel előző. mert a mai takony tinilányoknak már ezek a korcsadékok kellenek, ezek a puhatestű homárok, de ez engem nem izgat annyira , a magam 27 évével én csak 22 évtől felfele keresek nőt magamnak, és azok már tudják,hogy mit kell kannak nevezni. Azok már tudják, hogy mi a jó. A kis majmok meg majd kinövik a micimackózást.
2013. jan. 1. 11:50
 30/32 njnl válasza:
A külső fog meg először, viszont a duma, az önbizalom és a stílus tartja meg a nőket. Rendszeresen sportolok, de nem vagyok az a kimondottan izmos, kockahasú, viszont azt állíthatom, hogy a személyiség fogja meg leginkább a csajokat, legalábbis ez a tapasztalatom.
2013. jan. 1. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!