Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyik minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyik minden lány izmos pasira?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 16:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
50%

Akkor azért nem kellek a lányoknak, mert alig vagyok 50kiló?

A fenébe is már elegem van az életből!:(

2012. dec. 23. 17:00
 12/32 anonim ***** válasza:
esetleg változtass rajta. nem sírni kell, hanem lemenni a konditerembe. ennyi.
2012. dec. 23. 17:03
 13/32 anonim ***** válasza:

Hát ha férfi létedre alig vagy 50 kiló, az már elég beteges. Én vagyok 50 kg a 160 centimhez.

Nem vágyik minden lány izmos pasira, sok olyat ismerek, akiknek a mackós alkatúak jönnek be.

Nekem speciel az izmosak tetszenek, mivel én is elég sportos vagyok és fontosnak találom, hogy a párom is sportoljon, egészségesen éljen.

2012. dec. 23. 17:45
 14/32 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Én csak azt várom el hogy egy pasi lehetőleg erősebb legyen mint én, mégpedig azért hogy ha megtámadnak pl. az utcán este, akkor nehogy már elmeneküljön, hanem védjen meg.. szerintem ez egy normális elvárás..

25n

2012. dec. 23. 18:55
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a mackós pasikat szeretem. :)
2012. dec. 23. 19:38
 16/32 anonim ***** válasza:

1.nem vágyik mindneki, legbelül tagadják is.

2.ott a sok emo huszár fos kinézettel csak nézz rájuk milyen csajokkal vannak..

2012. dec. 24. 16:03
 17/32 anonim ***** válasza:
utolsó: milyenekkel?
2012. dec. 28. 11:26
 18/32 anonim válasza:
Nem vágyik minden lány izmos pasira, kinek mi az ideállja, de ha már általánosítunk miért vágyik minden lány bunkó csávóra meg mért bukik gyökerekre? :P szóval nagy itt a szórás kinek mi jön be.
2012. dec. 28. 12:13
 19/32 Knapp ***** válasza:

Azért vágynak rá, mert számukra ez szimbolizálja az alfa hímet, aki mellett jó megjelenni és aki valószínűleg jó az ágyban.

Viszont elképzelhető, hogy az izmos pasi magával sokkal többet törődik, mint a partnerével, társaságban vagy az ágyban sem feltétlenül tökéletes, így az életkor előrehaladtával helyrekerülnek a külsőre vonatkozó elvárások.

2012. dec. 28. 12:26
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ki tudja nyitni az uborkás üveget :)))))
2012. dec. 29. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!