Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemrég még sokan ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég még sokan ismerkedni és facebookon akartak, most pedig teljesen elavult az egész. Ez is ki fog halni?

Figyelt kérdés

Kb 150 ismerősöm van és ebből van vagy 15 aktív...

Annak mondjuk örülök,hogy nem kapok ismeretlenektől ismerkedős üziket,de azt az oldalt az emberek tehetik jóvá :/

L/18

2012. dec. 22. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én pl nem vagyok lusta telefonálni, csak baromira nincs rá anyagi keretem, a facebook meg kapóra jön mert amugy is sokat használom a gépet akkor miért fizessek a telefonért mikor irásban ingyen elérek bárkit??
2012. dec. 22. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:

hát szerintem ha ki is fog halni, az nem most lesz XD

én nem vagyok fent rajta, de az összes ismerősöm igen. és hát nem tudnak élni nélküle. én örülnék a legjobban, ha kihalna, mert talán akkor az emberek nem a telefonjukat, meg gépüket bújnák egész nap, hanem kimennének, és személyesen találkoznának egymással. 22L

2012. dec. 22. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Van még olyan 22 éves lány ebben az országban, aki nem regisztrált Facebookra? Komolyan? Én mindjárt törlöm onnan magam a fenébe most komolyan.:O 25/F
2012. dec. 22. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
hát én nagyon örülnék ha kihalna már végre =D én is csak azér járok fel hogy a telefonáláson spóroljak, amúgy nem érdekel. mivel nem vagyok egy nagy szám ezért ismerkedni se szoktak velem.
2012. dec. 22. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó lenne, ha kihalna! Nem vagyok fent, és emiatt mindenki földönkívülinek hisz. De az is igaz, hogy akkor tuti jön majd valami új. Sajnos.
2012. dec. 23. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!