Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most még megfoghatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most még megfoghatom?

Figyelt kérdés
Néhány hónap után beszéltem újra egy lánnyal. Neki van kapcsolata, elmondása szerint nem zökkenőmentes, de szereti a párját. Ugyanakkor elmondta azt is, hogy az utóbbi időben sokszor gondolt rám és, hogy milyen lenne, ha együtt lennénk.
2012. dec. 22. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Hm. Akkor biztos érezd irántad vmit. Figyelj, más kapcsolatába,ha az nem is tökéletes, nem szabad belekontárkodni. Te csak add magad továbbra is, nagy eséllyel téged fog választani.
2012. dec. 22. 12:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem én kontárkodom bele, hanem ő keres fel néha-néha, direkt próbálom kerülni a konfliktust.
2012. dec. 22. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Hűpp. Akkor viszont ha biztos vagy benne, hogy olyan céllal közeledik, akkor beszéld meg vele.
2012. dec. 22. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan olyan céllal, de tudat alatt ott van neki az is. Amikor összejött a sráccal én onnantól nem foglalkoztam vele, de nem tud elfelejteni már hónapok óta.
2012. dec. 22. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, akk ne hülyítsen se téged, se őt. Döntsön
2012. dec. 22. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit, szimplán csak tetszik neki, hogy ott vagy, és bármikor ugranál
2012. dec. 22. 12:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez biztos nem így van. Eddig én is gondoltam erre, de legutóbbi beszélgetésünk után kiderült, hogy nem erről van szó.
2012. dec. 22. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha van barátja hagyd békén!

Nem teheted ezt a barátjával.!!!

2012. dec. 22. 13:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Én békén hagyom. Ő keres fel.
2012. dec. 22. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!