Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyszer megfoghatom a kezét, egyszer meg nem?

Figyelt kérdés
Egy lánnynak az első randin megfogtam a kezét, semmi ellenvetése nem volt. A második randi nem a tervezettként zajlott, de semmi gáz nem volt. A harmadik randin megfogom a kezét, és 200-300 méter múlva (addig fogta ő is) azt mondja, h neki ez túl gyors. De közben mentek az út másik felén ismerősök is. Most szerintetek csak azért engedte el, mert jöttek ismerősök, vagy mert tényleg gyors neki?
2008. ápr. 29. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Hoppá...hát nem ismerem a csajt,de itt sztem szégyellés van a dologban.Ha ismerősöknél hirtelen gyors lett neki,akkor az gázos.Mennyi idősek vagytok?
2008. ápr. 29. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Keresd az utat hogy oszefussatok az ismerosokkel, es ha akkor is elengedi a kezed szegyenl. Nem hiszem hogy gyors lenne amikor engedte 1x is...vagy kerdezz ra miert csinalta ezt...jogos kerdes lenne!
2008. ápr. 29. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Elösször is köüszönöm szépen a válaszokat. A kor: én:14, ő:13. Ő jön mindig azzal, hogy szégyellem, pedig én egyáltalán nem, de már én is kérdeztem tőle, és akkor azt mondta h nem...:S Ez ma történt, és ma végig olyan fura volt, utoljára is kb 1 hónapja volt ilyen. Lehet hogy menstruál és azért? Vagy már nem tudok mit elképzelni...:S
2008. ápr. 29. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ajjaj....az is lehet, hogy van egy másik pasi, aki tetszik neki, és nem szeretné ha a köztetetk lévő kapcsolat kitudódna, mert akkor a másik pasi nem nyomul majd. Rá jön hogy csajod foglalt, és akkor nem imponál majd a párodnak. komolyan ne legyen igazam, de ismerek ilyen eseteket
2008. ápr. 29. 19:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Aki régen tetszett neki (1-2éve kb ha jól tudom) ő tudja h mi van/lesz? közöttünk, semmi kifogása, napi rendszerességgel beszélek vele... Tényleg fogalmam sincs..:S Haggyam inkább az egészet? Vagy hajtsak tovább?
2008. ápr. 29. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
nem biztos!! szerintem valoszinubb az,hogy nem kaarja,h. kitudodjon meg a kapcsolatotok! varj meg es mond neki,hogy egyszer ugyis lessz baratja akirol a szulei is fognak tudni!nem kell,h. szegyenljen teged a baratnod
2008. ápr. 29. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az anyukájával már találkoztam... Utána megkérdeztem, hogy mennyit tud rólam, azt mondta h elég sokat...
2008. ápr. 29. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát sztem nem lehet az h Ő vallásos???? hm...?? me lehet h azé van ez, me nem szeretné h abból a vallásból megtudják vagy vmi:S és lehet h neked se mondta még ezt...kérded meg őt erről sztem:) de nyugi lehet h vmikor kicsit feszült ha ismik vannak,de nem dől össze a világ:)max nem fogod meg neki 3-4 percig a kezét!:)Ne parázz:)
2008. ápr. 29. 21:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy segítettetek!
2008. ápr. 30. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!