Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyszer megfoghatom a kezét, egyszer meg nem?
Figyelt kérdés
Egy lánnynak az első randin megfogtam a kezét, semmi ellenvetése nem volt. A második randi nem a tervezettként zajlott, de semmi gáz nem volt. A harmadik randin megfogom a kezét, és 200-300 méter múlva (addig fogta ő is) azt mondja, h neki ez túl gyors. De közben mentek az út másik felén ismerősök is. Most szerintetek csak azért engedte el, mert jöttek ismerősök, vagy mert tényleg gyors neki?2008. ápr. 29. 18:02
1/9 anonim válasza:
Hoppá...hát nem ismerem a csajt,de itt sztem szégyellés van a dologban.Ha ismerősöknél hirtelen gyors lett neki,akkor az gázos.Mennyi idősek vagytok?
2/9 anonim válasza:
Keresd az utat hogy oszefussatok az ismerosokkel, es ha akkor is elengedi a kezed szegyenl. Nem hiszem hogy gyors lenne amikor engedte 1x is...vagy kerdezz ra miert csinalta ezt...jogos kerdes lenne!
3/9 A kérdező kommentje:
Elösször is köüszönöm szépen a válaszokat. A kor: én:14, ő:13. Ő jön mindig azzal, hogy szégyellem, pedig én egyáltalán nem, de már én is kérdeztem tőle, és akkor azt mondta h nem...:S Ez ma történt, és ma végig olyan fura volt, utoljára is kb 1 hónapja volt ilyen. Lehet hogy menstruál és azért? Vagy már nem tudok mit elképzelni...:S
2008. ápr. 29. 19:13
4/9 anonim válasza:
ajjaj....az is lehet, hogy van egy másik pasi, aki tetszik neki, és nem szeretné ha a köztetetk lévő kapcsolat kitudódna, mert akkor a másik pasi nem nyomul majd. Rá jön hogy csajod foglalt, és akkor nem imponál majd a párodnak. komolyan ne legyen igazam, de ismerek ilyen eseteket
5/9 A kérdező kommentje:
Aki régen tetszett neki (1-2éve kb ha jól tudom) ő tudja h mi van/lesz? közöttünk, semmi kifogása, napi rendszerességgel beszélek vele... Tényleg fogalmam sincs..:S Haggyam inkább az egészet? Vagy hajtsak tovább?
2008. ápr. 29. 20:16
6/9 anonim válasza:
nem biztos!! szerintem valoszinubb az,hogy nem kaarja,h. kitudodjon meg a kapcsolatotok! varj meg es mond neki,hogy egyszer ugyis lessz baratja akirol a szulei is fognak tudni!nem kell,h. szegyenljen teged a baratnod
7/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az anyukájával már találkoztam... Utána megkérdeztem, hogy mennyit tud rólam, azt mondta h elég sokat...
2008. ápr. 29. 21:14
8/9 anonim válasza:
Hát sztem nem lehet az h Ő vallásos???? hm...?? me lehet h azé van ez, me nem szeretné h abból a vallásból megtudják vagy vmi:S és lehet h neked se mondta még ezt...kérded meg őt erről sztem:) de nyugi lehet h vmikor kicsit feszült ha ismik vannak,de nem dől össze a világ:)max nem fogod meg neki 3-4 percig a kezét!:)Ne parázz:)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy segítettetek!
2008. ápr. 30. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!