Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elsőre nem jöttem be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elsőre nem jöttem be a srácnak külsőleg, akkor még a bensőmmel megfoghatom?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nem
2012. nov. 3. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem sem
2012. nov. 3. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Van rá esély igen.Már ha nem undorodik a külsődtől.Csak nem igazán tetszett neki
2012. nov. 3. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. nov. 3. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
lehet persze
2012. nov. 3. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Hannibal Lecter voltam.

Viccet félretéve: bármi lehetséges. Személy szerint nem nagyon hiszek abban, hogy elsőre mindig jól döntünk, éppen ezért nem is értem azokat az embereket, akik csak egy esélyt adnak a másiknak. Lehet, hogy a beszélgetések során a másik fél rájön arra, hogy mennyire értékes is az, akivel beszél, így az "megszépül" a szemében, és vonzóvá válik. Ha külsőleg esetleg nem vagy a zsánere a fiúnak, akkor valószínűleg kisebb az esélyed, de semmi sem lehetetlen.

2012. nov. 3. 21:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Igazából nem is mondta ki konkrétan,hogy nem jövök be neki,hanem egy hozzám testileg hasonlító lányra mondta,hogy nem jön be neki...és ebből levágtam,hogy akkor biztos én sem tetszem neki...

2012. nov. 3. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy testileg hasonlít rád a lány, de másban nem biztos. Talán nem azért nem jön be neki, mert olyan az alakja, amilyen. Hiába van pl. kismillió vékony lány, az egyik bejön, a másik nem, de ez sok mindentől függ. Ne csüggedj, szerintem még nincs veszve az ügy.
2012. nov. 3. 21:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,lett egy kis reménysugár :)
2012. nov. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!