Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy megfoghatom egy lány kezét? Vagy milyen helyzetben foghatnám meg a kezét először?
randizzatok először
hívd el nyíltan és őszintén ott pedig elbeszélgethettek stb
randira hívod, mikor tali, köszönsz, puszi puszi, és megfogod a kezét, csak szépen finoman, de ugy mintha ez neked természetes lenne!:)ezzel kimutatod hogy szeretnél tőle valamit és azt is hogy mersz kezdeményezni. túl sok ellenvetése nem lehet, max zavarba jön, meg miért ordítana le vagy vágna pofán hiszen csak a kezét fogtad meg!:)
Az hogy kézenfogva sétáltok növeli bennetek az "együtt vagyunk" érzést,:D és jobban hajlik a csókra is majd. persze a csókkal ne rohand le, azzal várjál!) JAH! az milyen hogy az első csók után??XDXDXD könyörgöm azt hogy? ahoz hogy megcsókolja a lányt csak közelebb kell kerülnie, alap hogy előtte már fogja a kezét!!:D pl. leülnek egy parkba szorosan egymás mellé, kis romantika, fogják egymás kezét és HOPP! :D már meg is volt az első csók!:D... szóval csak bátran!
Utolsó előtti nemtom miről beszél. Én eddig csak a csók után fogtam meg egy lány kezét. Gondolj már bele milyen idétlen, hogy kézenfogva sétálok egy lánnyal de még meg se csókoltam...szembejön 2 ismerős mivan jártok?
-Áh dehogy még csók se volt...
Sétálgattok mint 2 haver, beszélgettek, nevetteted, leültök, közelebb ülsz, nézed, beszélsz hozzá, közelebb kerülsz, megcsókolod, puff utána meg természetesen megfogod a kezét és örülsz magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!