Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfoghatom egy gyerekkel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfoghatom egy gyerekkel a párom? Ugy lenne békesség.

Figyelt kérdés
Sosem gondoltam erre, nem rég kérte meg a kezem, azóta viszont féltékenyebb vagyok mint valaha, és arra gondoltam ha összeköltözünk fél év múlva és még 2013ba teherbe esek tuti nem fog elhagyni mert gyerekcentrikus! Szóval nem arra gondolok hogy szószerint azzal fognám meg, csak béke lenne és imádna amiért világra hoznám szerelmünk gyümölcsét! 20l 25f
2012. júl. 15. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy megfoghatod, de az nem biztos, hogy szeretni is fog, meg hogy nem csal meg.

A gyereket NE ESZKÖZNEK használd!

2012. júl. 15. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy el fog hagyni,mert a férfiak lépnek ha nem tetszik valami és a büdös életben még nő nem kötött magához gyerekkel férfit.Jobban teszed,ha szeretettel és szexel tartod magad mellett különben te fogsz ráb@szni.
2012. júl. 15. 23:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Ajaj nem.eszkö lenne a gyerköc!! Hanem harmónia.bèkesség
2012. júl. 15. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Te egy önző hülye ri banc vagy! Egy gyerek nem tárgy, hogy egy ilyen szánalmas dologra felhasználd! Remélem a pasi ott, mielőtt teherbeb*sz téged!! 20 évesen inkább tanulj, ne csak a lábadat tudd széttenni, te szégyentelen!
2012. júl. 15. 23:38
 5/14 anonim ***** válasza:
hüje tyúk
2012. júl. 15. 23:41
 6/14 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előzővel, hülye qrva vagy, a magadfajtát sterilizálni kéne.

Előre sajnálom a gyerkőcödet, aki majd szenvedni fog az anyja ostobaságától, a szülei házasságának elcseszettségétől és a válástól.

2012. júl. 15. 23:43
 7/14 anonim ***** válasza:
gyerekcentrikus ok...tehát a gyereket nem hagyná el...na de téged...na arra nincs garancia...
2012. júl. 15. 23:44
 8/14 anonim ***** válasza:
harmónia békesség, majd a konstans ordítozás és az álmatlan éjszakák, meg a szaros pelenkák után milyen pompás boldogság ragyogja be a portát, ha most ilyen fasza a helyzet.
2012. júl. 15. 23:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Azért vagyok hulyetyuk es ku rva mert szerintem költözés után ma meg gyerek után nagyobb lesz a szerelem az összetartozás??? Jah és õ is szeretne babát ès miattam nincs mert majd költözés házasság uyán akarom!
2012. júl. 15. 23:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem lesz nagyobb a szerelem sőt...bizonytalan szerelemmel nem szabad gyereket vállalni, a terhesség alatt a legtöbb nő megcsúnyul jönnek a májfoltok gyengülnek a fogak zabál össze-vissza aztán meg hány...mindenféle szagtól rosszul lesz ideges ok nélkül...szóval a terhesség alatt eléggé hárpiává tud változni egy nő...a pasi meg eleve arccal a bizonytalanban egy iylentől jól megijed...ha a baba megvan utána valóban álmaatlan éjek vagy két évig...utána az éjszakai ágyneműhúzás az ágybavizelés miatt...a szexuális életnek annyi...

Ha nem vagy biztos a kapcsolatban...gyereket ne pottyints egy félkészem már szétesni látszó fészekbe....

2012. júl. 16. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!