Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfoghatom egy gyerekkel a párom? Ugy lenne békesség.
Figyelt kérdés
Sosem gondoltam erre, nem rég kérte meg a kezem, azóta viszont féltékenyebb vagyok mint valaha, és arra gondoltam ha összeköltözünk fél év múlva és még 2013ba teherbe esek tuti nem fog elhagyni mert gyerekcentrikus! Szóval nem arra gondolok hogy szószerint azzal fognám meg, csak béke lenne és imádna amiért világra hoznám szerelmünk gyümölcsét! 20l 25f2012. júl. 15. 23:30
11/14 anonim válasza:
Ja és igen, ezért vagy hülyetyúk...mert azt hiszed egy gyerek mindent megold....hány ilyen volt már nem sok maradt együtt a gyerek nem bilincs...lehet összetartó erő egy erős kapcsolatban...de amúgy inkáb széthúzó
Etgyébként mire féltékenykedsz? ha a párod már most csalfa....ott gáz van
12/14 A kérdező kommentje:
Hehhehe úristen, én képzelek be néha dolgot ami mâr múlik elfele nálam! Nem csalfa és nem hullunk szét ilyet nem is írtam!
2012. júl. 16. 00:08
13/14 Pinocchio válasza:
Eleve ki az a kre.tén aki "emmóra" gyereket szül?Én ezért a barátod helyébe ott hagyálak ahogy vagy.
14/14 Gergo_30F válasza:
a gyerek nem jegy a harmónikus kapcsolatba, hanem édes, de nehéz teher. én nem gondolom, hogy manipulatív vagy, egyszerűen naiv, bizonytalan és éretlen. ahogy a többiek is írták komoly feladat lesz egy csöppséget tisztességgel nevelgetni, hiú ábránd azt gondolnod, hogy válasz lesz a kérdéseidre, sokkal inkább hoz új kérdéseket. egyébként #7 rátapintott a lényegre: gyerekcentrikus ffinek a gyerek lesz az első, ehhez persze kell anya is, de ha úgy látja, hogy a kapcsolat a gyerek fejlődésének kárára megy, azt is feladja ám érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!