Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettentő módon ronda vagyok. Valaki ajánlana, valami tanácsot, hogyan tudjam csillapítani a magam felé táplált undort?
Először is nem vagyok tini, igen nagyon ronda vagyok, már kb 6-7 éve nem is mozdulok ki itthonról, se buli még boltba se nagyon járok sokszor elmegy valaki helyettem, és mivel itthonról dolgozom, nem kell izgulnom emiatt.
Szóval valaki nem randi tanácsot akarok kérni, már rég letettem erről, nem kérnék tanácsot, hogyan lehetnék szebb mert rajtam nem segít semmi, arra kérnék tanácsot, hogy igen ronda vagyok, és az idők során én is elkezdtem magamtól undorodni.
Valaki valaki tanács, hogyan lehetne ez egy kicsit enyhíteni?
Köszönöm
Muszáj megbarátkoznod valahogy a külsőddel,mert ez így nem jó!!!! :((
Ötletem hogy hogy tudnád megszeretni magad..hát nem tudom.
A szépség reális-1.
2. találd meg magadban a belső szépséget, ha szabad ilyen nyálasan fogalmaznod.
Az írásodból látom, nem vagy egy idegbeteg, hanem értelmes ember. Valószínűleg meglenne az internet adta lehetőséged, hogy kiéld magad. Hobbi, érdeklődési kör, tehetség által.
Ajánlom az önkéntes munkát, ha nem is szebbnek, értékes embernek fogod magad érezni. Állatokon keresztül, de még jobban embereken, beteg gyerekeken át.
De nem hinném hogy olyan ronda vagy, pici önbizalomhiány szagú az írásod
Szia!
Én is ezzel a problémával küzdök, de nekem sajnos muszáj kilépnem gyakrabban is az utcára. Viszont ilyenkor folyton attól rettegek, hogy valaki beszól nekem vagy kinevet, lerondáz, kigúnyol. Én egy csúnya srác vagyok, aki ráadásul még nem is magas vagy kigyúrt, hogy megtudná verni azokat, akik belékötnek. Arról nem is beszéllve, hogy látom a sok szép lányt és fáj, hogy egyiket sem ölelhetem vagy, hogy egyik sem tudna szeretni engem, a sok szerelmes pártól is már depressziós vagyok. Engem senki sem tud szeretni a külsőm miatt. Ez nagyon tud ám fájni, biztos neked is szörnyű lehet így élned. :(
Kedves 8/9
Rettentően bosszantanak az ilyenek, próbálj meg nem törődni vele.
Hogy ne törődjek olyan dologgal ami minden napos? IGEN MINDEN NAPOS BÁRMENNYIRE IS HIHETETLEN, csak te nem tudod ezt megérteni és átérezni, mert te nem ebben a helyzetben vagy.
Kilépek az utcára és eberek vannak körülöttem, pusmognak, h milyen ronda, belém kötnek csak azért mert olyan ronda vagyok, hogy kitűnök a tömegből és szúrja a szemüket.
És próbáljak meg nem törődni vele? Köszönöm tényleg.
És ismétlem még1x azért mert veled ilyenek nem történtek IGEN MÁSSAL MÉG LEHET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!