Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már hogy beleestetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy beleestetek valakibe 1 pillanat alatt?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy sráccal. Egy cégnél dolgozik, időpontra mentem hozzá. Telefonon előtte beszéltünk már, akkor is szimpi volt, de mikor megláttam egy pillanat alatt oda lettem érte. Először az lepett meg hogy nem gondoltam hogy ilyen jóképű, aztán ahogy beszélgettünk megtetszett a stílusa, humora, a kedvessége. Azóta csak rá gondolok. Mással is volt ilyen? De ez még nem szerelem ugye?
2012. dec. 21. 17:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos volt már velem ilyesmi. Nem sült el teljesen jól, bár még bármit hozhat az élet.
2012. dec. 26. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!