Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már hogy beleestetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy beleestetek valakibe 1 pillanat alatt?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy sráccal. Egy cégnél dolgozik, időpontra mentem hozzá. Telefonon előtte beszéltünk már, akkor is szimpi volt, de mikor megláttam egy pillanat alatt oda lettem érte. Először az lepett meg hogy nem gondoltam hogy ilyen jóképű, aztán ahogy beszélgettünk megtetszett a stílusa, humora, a kedvessége. Azóta csak rá gondolok. Mással is volt ilyen? De ez még nem szerelem ugye?
2012. dec. 21. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Vagyis hát úgy, hogy az első találkozásnál. Előtte 1 hétig leveleztünk. Aztán találkozáskor, amikor megláttam, megszólalt, teljesen beleszerettem. Azóta már együtt élünk. Ő a másik felem. :)

Az, hogy csak tetszik, nem jelenti azt hogy beleestél, de ha komolyabb, mint csak tetszés... Érted. Ezt neked kell érezned.

2012. dec. 21. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem ugyanaz volt mint az elöttem hozzászolonak,csak nekem nem tartott seeddig,nem élünk eggyütt sajnos :(
2012. dec. 21. 17:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, az a baj hogy nem sok időt töltöttünk együtt. Kb 1 órát. Meg az is a gond hogy én nehezen tudok nyitni mások felé. Mármint ő közvetlen volt, én meg sokszor lefagytam a jelenlétében vagy mi...Amikor elköszöntünk akkor jött rám egy olyan érzés, hogy "De kár hogy ennyi volt" és azóta azon gondolkodom hogy milyen módon találkozhatnék majd vele megint. Csak ezzel meg az a baj, hogy engem úgy "tanítottak" , hogy ne lány létemre törjem magam egy pasi miatt...
2012. dec. 21. 17:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem felejtettél nála valamit? Sztem menj vissza és kérdezd meg tőle, hogy a hajcsatod ami pont olyen mint "ez" (és itt kiveszed a hajadból...) nem látta-e véletlenül. :P
2012. dec. 21. 17:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Áhh az túl direkt lenne, meg sztem az csak a filmekben működik :D

De egyébként sajna van barátnője...Most néztem facebookon :(

2012. dec. 21. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Én 7 órát töltöttem vele aznap. :) És előre megírtam neki, hogy az elején bátortalan leszek, ne csodálkozzon hogy ha meg se szólalok néha. Szóval így könnyebb volt talán. (+ mi mind2en párt kerestünk, és nem csak egy céges megbeszélés volt)

Amúgy sokszor mondja, hogy amikor meglátta a fényképemet, nagyon sokáig "bámulta". (ő mondja így) És szerintem ez az 1. látásra beleszeretés a részéről is meg volt. Amikor elbúcsúztunk, úgy ölelt át, mint aki fél, hogy soha többé nem lát.

2012. dec. 21. 18:13
 7/11 A kérdező kommentje:

De jó, de romantikus :))

Hát én sajna őt bebuktam, pedig nagyon megtetszett...

2012. dec. 21. 18:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk bennem van egy kisebbségi érzet, hogy nem vagyok elég szép vagy jó. De ahogy nézem a barátnője képeit, olyan én is vagyok mint az a lány.
2012. dec. 21. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Volt ilyen :) Még 18 éves koromban. :)

4 évig szerettem őt :)

2012. dec. 21. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen... Én hiszek ebben.
2012. dec. 21. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!