Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy beleestetek valakibe 1 pillanat alatt?
Igen. Vagyis hát úgy, hogy az első találkozásnál. Előtte 1 hétig leveleztünk. Aztán találkozáskor, amikor megláttam, megszólalt, teljesen beleszerettem. Azóta már együtt élünk. Ő a másik felem. :)
Az, hogy csak tetszik, nem jelenti azt hogy beleestél, de ha komolyabb, mint csak tetszés... Érted. Ezt neked kell érezned.
Áhh az túl direkt lenne, meg sztem az csak a filmekben működik :D
De egyébként sajna van barátnője...Most néztem facebookon :(
1. vagyok. Én 7 órát töltöttem vele aznap. :) És előre megírtam neki, hogy az elején bátortalan leszek, ne csodálkozzon hogy ha meg se szólalok néha. Szóval így könnyebb volt talán. (+ mi mind2en párt kerestünk, és nem csak egy céges megbeszélés volt)
Amúgy sokszor mondja, hogy amikor meglátta a fényképemet, nagyon sokáig "bámulta". (ő mondja így) És szerintem ez az 1. látásra beleszeretés a részéről is meg volt. Amikor elbúcsúztunk, úgy ölelt át, mint aki fél, hogy soha többé nem lát.
De jó, de romantikus :))
Hát én sajna őt bebuktam, pedig nagyon megtetszett...
Volt ilyen :) Még 18 éves koromban. :)
4 évig szerettem őt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!