Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én vagyok az istennő, és elutasítom a srácot, miért leszek r*banc egy pillanat alatt?
Randiztam egy sráccal, kedves volt, bókolt, mondta, hogy tetszem neki, de én lemondtam róla, mert nekem ő nem tetszett.
ez után amikor véletlenül találkoztunk, beszólt, meg ler*bancozott.
szóval az a nő is r*banc aki nem-et mond, meg az is aki igen-t. hát köszi srácok.
az ilyen srácoknak ment volna a köszönet.
nem is kellene felvenni, akinek nem inge...szívesen tündérke
a sérülékenyebb srácok így "dolgozzák fel" a kudarcot sajnos
21f
Én is szívesen elküldenék pár lányt a francba, aki csak húzza az ember agyát.... de nem vagyok ilyen. Aki megkedvelek azt (sajnos) nem tudom csak úgy elkezdeni utálni. Lehet könnyebb lenne.
18/f
az ő szemében voltam a randin istennő. nem saját véleményként akartam írni.
csak nem semmi, hogy először akar vmit tőlem, aztán meg ler*bancoz. akkor hogy is van ez?
biztos egy magatehetetlen igazi lúzerrel akadtál össze, aki csak akkor istenit téged meg bokól ezerrel, ha az ágyába kerülsz, ha meg visszautasítod akkor egy lek*rváz....
nem ismeri mi az hogy alapvető emberi tisztelet... szánalmas, és nagyon sajnállak téged hogy ilyenekkel akadsz össze. remélem a következő fiú aki belebotlasz már kevésbé lesz ennyire retardált szellemi zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!