Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én vagyok az istennő, és elutasítom a srácot, miért leszek r*banc egy pillanat alatt?
Randiztam egy sráccal, kedves volt, bókolt, mondta, hogy tetszem neki, de én lemondtam róla, mert nekem ő nem tetszett.
ez után amikor véletlenül találkoztunk, beszólt, meg ler*bancozott.
szóval az a nő is r*banc aki nem-et mond, meg az is aki igen-t. hát köszi srácok.
9-es!
mert külsőre tetszett. Meg, hogy váltottunk pár szót.
A randin meg kiábrándultam belőle. Vagy mondhatnám úgy, nem volt meg az a bizonyos szikra.

Nem tudod, hogy istennő és ribanc : ugyanaz. :-)
Amikor ribancra váltanak a srácok, akkor valamiért nagyon frusztráltak lehetnek. :-)

Hát igen, a srác frusztrált volt, meg akarta bosszúlni a kudarcot.Máskülömben ha a csajnak jössz be és elutasitód esetleg ő akar szexelni és te nem akarsz szexkapcsolatot(még ilyen is előfordulhat), akkor jön az igazi bosszú, kocsi rongálás, aljas hazugságok terjesztése a srácról, le h*lye b*zizás meg egyéb pikáns jelzők használata.
Amúgy ha igent mondasz attól még nem vagy ribanc.Tanuld meg, hogy nem érdekes mit gondolnak mások rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!