Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem igazságtalansá, hogy a mai világban egy csúnya lányt bátorítanak, támogatnak, ha helyes pasit akar, de egy átlagos vagy csúnya srácot csak támadnak, ha vonzó, szép barátnőt szeretne párjaként, miért?
Csúnya lány nincs, csak kevés pia.
Komolyra fordítva a szót.
Nincs olyan nő akit senki se dugna meg... Lehet hogy valaki annyira rosszul néz ki hogy csak egy csöves érne hozzá, de az is valaki...
Nem támadnak itt senkit azért mert szép barátnőt akar, de ha ide jön siránkozni, vagy csalódottságában a nőket ócsárolni akkor azok szoktak kapni, abszolút jogosan.
Az a baj az ilyen srácok többségével hogy nem képesek felfogni, hogy valamit rosszúl csinálnak.
Én azt utálom aki sír ,hogy ő ennyire csúnya meg soha nem lesz senkije, de amikor tenni kéne akkor azt neeem ugye neki kell a bomba nő/srác aki valószínüleg kozmetikushoz jár ápolja a bőrét rendesen öltözik ,sportol ,de ő azért ,hogy jól nézzen ki nem tesz semmit.
130kg hájas disznóként én is azt mondtam ,hogy bunkók a csajok stb
Dolgoztam ,lefogytam rendesen felöltözök olvastam pár viselkedéssel kapcsolatos könyvet és máris nem bunkók a lányok ,hanem "úr isten ,hogy tudtam eddig élni?"
A válasz a kérdésre: Tudat alatt minden férfi ellenfél így ,ha javaslod ,hogy szerezzen szép barátnőd magad ellen beszélsz (tudat alatt is!) Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!