Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem igazságtalansá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem igazságtalansá, hogy a mai világban egy csúnya lányt bátorítanak, támogatnak, ha helyes pasit akar, de egy átlagos vagy csúnya srácot csak támadnak, ha vonzó, szép barátnőt szeretne párjaként, miért?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Csúnya lány nincs, csak kevés pia.

Komolyra fordítva a szót.

Nincs olyan nő akit senki se dugna meg... Lehet hogy valaki annyira rosszul néz ki hogy csak egy csöves érne hozzá, de az is valaki...

2012. dec. 20. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem támadnak itt senkit azért mert szép barátnőt akar, de ha ide jön siránkozni, vagy csalódottságában a nőket ócsárolni akkor azok szoktak kapni, abszolút jogosan.

Az a baj az ilyen srácok többségével hogy nem képesek felfogni, hogy valamit rosszúl csinálnak.

2012. dec. 20. 14:05
 13/17 anonim válasza:
24%
Manapság úgy tűnik feledésbe merült a "szebbik nem" kifejezés. Hajrá fiúk sminkelni, mutatósabbnak kell lennetek, mit a nők!
2012. dec. 20. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Első dolog: Nem értem, hogy akár pasik, akár csajok hogy nem érzik azt, hogy hová tartoznak? Ha átlagosak (mit jelent ez egyáltalán?) vagytok, akkor miért nem olyan párt kerestek? Szerintem elsősorban saját magatokkal és a saját képességeitekkel sem vagytok tisztában, ezért is halmoztok csalódást a csalódásra, főleg a fiúk. Ne köpj túl magasra, mert visszaesik! Tudom, hogy le leszek szavazva, de ez az igazság. Nem tudom elhinni, hogy ennyire a külsőre nyomultok mindannyian. Ha ránéztek egy lányra/fiúra, az az első, hogy megnézitek, hogy tökéletesek -e a paraméterek?! Én nem tudom, de én mindig a szemeket nézem, a gesztusokat, mimikát, beszédet először... És még soha nem utasított el senki...
2012. dec. 20. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
14-es: Dehogyis azt nézzük, hogy tökéletesek-e a paraméterei. Azt nézzük, hogy a szemünkben vonzó, vagy nem vonzó. Én is azt mondom, hogy semmi értelme olyannál próbálkozni, akit nem találunk vonzónak. Abból sose lesz teljes értékű kapcsolat.
2012. dec. 20. 15:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Én azt utálom aki sír ,hogy ő ennyire csúnya meg soha nem lesz senkije, de amikor tenni kéne akkor azt neeem ugye neki kell a bomba nő/srác aki valószínüleg kozmetikushoz jár ápolja a bőrét rendesen öltözik ,sportol ,de ő azért ,hogy jól nézzen ki nem tesz semmit.

130kg hájas disznóként én is azt mondtam ,hogy bunkók a csajok stb

Dolgoztam ,lefogytam rendesen felöltözök olvastam pár viselkedéssel kapcsolatos könyvet és máris nem bunkók a lányok ,hanem "úr isten ,hogy tudtam eddig élni?"

A válasz a kérdésre: Tudat alatt minden férfi ellenfél így ,ha javaslod ,hogy szerezzen szép barátnőd magad ellen beszélsz (tudat alatt is!) Szerintem.

2012. dec. 29. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:
A képen látható férfi nem tűnik csórónak. Magas, és erós testalkatú. Az arca meg átlagos. Női szemmel, jó fogás. Mutass egy alacsony nyápic, csóró fiút szép lánnyal. Sok sikert hozzá!
2015. máj. 2. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!