Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan lány, aki jellemre is megfelelne a számomra?
Figyelt kérdés
Már sorban koptatom le a csajokat, emrt egyik sem jön be jellemre. Na és nem csak a szép, hanem a kifejezettem csúnya lányok is ilyenek, pedig azt hittem, hogyha majd csúnya lányokkal ismerkedem nagyobb eséllyel találok jellemre is szerethető lányt, de tévedtem. Még mindig nem taálom azt a lányt, aki személyiségre megtudna fogni, már nem is hiszem, hogy létezik ilyen lány.2012. dec. 18. 21:18
1/6 anonim válasza:
na nekem is ilyen gondom van,csak én lány vagyok..én beletörődtem,hogy az a fiú,akit én elképzeltem magamnak valószínű nem létezik.Talán add lejjebb az elvárásaidat,mást nagyon nem lehet tenni...vagy vársz a csodára :)
2/6 anonim válasza:
"Már sorban koptatom le a csajokat" Talán a nagyképűséged az oka...!
3/6 anonim válasza:
várj még én is várok a megfelelő fiúra, mert hasonlóan vagyok én is.
4/6 anonim válasza:
Milyen jellemre vágysz? hány éves vagy?
5/6 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem,pedig lány vagyok. Megmondom őszintén,a lányok többsége akit ismerek,szinte egymást gyilkolja és tapossa le,ha barátnők,ha nem... Lehet akármilyen kedves az ember,ugyanúgy kibeszélik,ha csak egy kicsit is "rosszabbnak" tűnnek mellette. A sulimban is vannak olyan ronda lányok,mint az állat,aztán azokat oltogatják,akik nem akarnak nekik nyáladzani,meg akik meg is dolgoznak mindenért,lehet szó barátságról,tanulásról,bármiről. Nem értem,mitől ilyenek,de szerintem ez amiatt van,hogy mindent egy csettintésre megadnak nekik a szülők,és mert a drága "barátnőjük" minden nap ezerszer elmondja,hogy milyen gyönyörűek és csodálatosak. Az ilyenekben nem alakul ki se önkritika,se reális ego. Szerintem akit nem támogatnak annyira,hogy mindent odatesznek elé,az nem ilyen. Aki küzd a dolgokért,az azt hiszem,meg is tudja azt becsülni. Lehet szó kapcsolatról,barátságról,vagy bármiről.
6/6 anonim válasza:
Első válaszadóval szívesen megismerkednék.
Aki azt hiszi, hogy a horoszkóp baromság, az téved. Mert igenis a rák, halak, skorpió nők valóban romantikusak. És minden jegyre igaz a horoszkóp jellemzésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!