Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány randi után lehet megcsókolni a lányt?
Figyelt kérdés
És ha megcsókoltam, onnan kezdve mikor nevezhetjük párkapcsolatnak a kapcsolatunkat?2012. dec. 18. 15:43
2/5 anonim válasza:
Én nem szeretek az elsőn csókolózni, de sokszor már ott muszáj, mert a nők szex közben igénylik a csókot ... :-S
3/5 Zsozsó^^ válasza:
A lánytól függ igazából. Én személy szerint már az eldő randin kezdeményezek csókot, mert szerintem rengeteget meg lehet abból tudni, hogy ki hogyan csókol. Az, hogy mikortól kapcsolat, az szerintem nem köthető pontos határokhoz. Remélem hasznos voltam :*
4/5 A kérdező kommentje:
De ha már csókolóztok, az még nem kapcsolat?
2012. dec. 19. 21:50
5/5 Zsozsó^^ válasza:
Egy csóktól még nem lesz kapcsolat. Szerintem ha a 3.-4. csókolózós randi után minden klappol, akkor onnantól már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!