Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőgyűlölő lettem, mert nekik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyűlölő lettem, mert nekik csak a jó pasik kellenek, jogosan utálom a nőket szerintetek?

Figyelt kérdés

Főleg ezzel a 10-20-on éves korosztállyal van tapasztalom, egyiket sem tudnám szeretni, mert nagyon felszínesek és csak a jó pasiknak adnak esélyt, csak a jó pasikkal kedvesek és az átlagos vagy csúnya srácokat kigúnyolják, kinevetik, megalázzák csak. Elegem van, rosszul vagyok, ha meglátok egy szép lányt, minél szebb, annál jobban utálom és úgy sajnálom, hogy nem lehet nőket bántani, mert ők az ártatla angyalkák, amikor itt is csak álszent nőszemélyek vannak, akik képesek a képedbe hazudni, hogy nekik nem a külső számít és, hogy egy csúnya srácnak is lehet szép barátnője.

Azt nem értem, ha nekik van joguk kigúnyolni egy fiút,a kkor mi fiúk miért bánunk velünk olyan jól miért engedjük őket előre a buszon vagy az ajtónál? Miért kell velük úgy báűnni, mintha ártatlan kis angyalkák lennéke, amikor hihetetlenül felszínesek és kegyetlenek a nem szép fiúkkal és lányokkkal szemben is akár. Elvárnak egy csomó mindent a fiúktól, de ők kb semmit nem nyújtanaka a csinos pofikájukon meg pinájukon kívül.

Ja és a vicc, hgoy minden csúnya lány helyes pasira vágyik és ez tök terméeszetes dolog, de ha egy csúnya fiú szép barátnőre vágyik egyből ő a gonosz, meg mit képzel ő magáról? Hányok tőlete lányok! Tisztelet a ritka kivételnek, akik párkapcsolatban élnek, vagy nem ilyenek jellemre, bár ritka sajnos a rendes lány manapság.

2012. dec. 18. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

# 46!

Ha nem viselkedsz férfiként, akkor ne várd el, hogy annak tartsanak!

2012. dec. 19. 14:59
 52/78 anonim ***** válasza:

Kérdező, kit érdekel, hogy kit utálsz és kit nem.

Nem értem miért kell ezt így bejelenteni, agyontárgyalni...

Ha nem jogos, akkor is utálkozol, ha jogos, akkor is, tehát nem mindegy?!

2012. dec. 19. 14:59
 53/78 anonim ***** válasza:

"Igen, de ezzel mit akartál mondani?"

"Hogy a nők a külsőre mennek-e? Szerintem igen." Nagyjából ezt, most kiemeltem neked. Meg hogy külföldön sokkal több a kedves, értékelhető lány, a példák alapján meg amúgy is. Ezt már szintén kifejtettem.

2012. dec. 19. 15:15
 54/78 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy a magyar lányok közül, aki a szó szoros értelmében véve normális, nagyon kevés akad. Gondolok itt arra, hogy nem részegeskedik, cigizik, (ne adj Isten drogozik), nem kelleti magát mindenkinek, csak annak akivel együtt van, magyarul nem elcseszett, hanem egy normális, következetes értékrenddel rendelkezik. Tágabb családi körön belül is tapasztalom, hogy milyen egy igazi házisárkány, inkább egyedül élnék, minthogy egy olyannal. A rib@nckodás sem egy hipotézis sajnos, elég csak utánanézni, például csak egy országot mondok: Hollandia, ott utcák vannak tele magyar lányokkal, akik nem csak "hostesskednek". Tehát nagy nálunk a rib@ncarány, ez vitathatatlan tény, és ez meg is látszik a magyar férfiak magyar nőkről alkotott véleményén. Nem tudom kik a hibásak és hol lett elcseszve az értékrend, csak sejtéseim vannak. De amíg ez így marad, én is inkább szavazok a külföldiekre. A rendes magyar lányoktól pedig elnézést kérek. A férfiak is megérnek egy misét, de most a nőkről van szó.
2012. dec. 19. 17:30
 55/78 anonim ***** válasza:

"Gondolok itt arra, hogy nem részegeskedik, cigizik, (ne adj Isten drogozik)"

Várjá, várjá, álljunk itt meg.

Elsősorban a gyakorikerdesek teles-teli van olyan lányokkal-fiúkkal, akik soha nem isznak egy csepp alkoholt se, soha nem cigiznek, és végtelenül nagyon bölcsen gondolkoznak ezen a téren. Ilyenkor általában fogom a fejem, mert nem most jöttem le a falvédőről, itt élek Magyarországon és itt is születtem. És az ilyen dumákat nem tudom bevenni, az oké, ha valaki nem akar élni ezekkel, de amikor azt hiszi, felülvizsgálati joga van, vagy egy lépéssel előbb jár a többiek előtt, az enyhén szólva álszent.

És továbbá, nem ez az alapvető probléma szerintem, erről mindenki úgy ír, mintha ez számítana.. Ha nem függő és nem dílerkedik, akkor szerintem Senki nem itt fog visszatolatni, hiába szájhősködik a válaszokban. A jelenlegi sztereotípiánk NEM ok nélkül(!) születik, hanem valamire mégis csak alapozva. Nem kell mindjárt törvényt írnunk a szubjektív nézeteinkről. És a lányoknak is az említett tulajdonságaikkal van problémám.

2012. dec. 19. 18:03
 56/78 anonim ***** válasza:

Ha nem viselkedsz férfiként, akkor ne várd el, hogy annak tartsanak!

Rendben van, de mit értesz ezalatt pontosan! Önmagában ez még elég ködös, egy kicsit részletesebben fejtsd ki, légy szíves!

2012. dec. 19. 20:26
 57/78 anonim ***** válasza:

A külsővel kapcsolatban akartam írni, hogy ma nemcsak a csúnyák, hanem a szolíd középszer-tipusú fiúk sincsenek jó helyzetben. Én nem vallom magamat rondának, sőt, az idősebb nők szerint nagyon jóképű vagyok és értelmesnek is mondanak, mégsincs barátnőm és ez már régóta tart. Több olyan eset volt már, hogy dumáltam négyszemközt olyan srácokkal, akikért döglenek a nők és elképedtem. Azt vártam, hogy valami olyan dumája lesz, hogy seggre ülök tőle, ehhez képest abszolút nem volt egy nagy szám. Én a tapasztalataim alapján azt vettem észre, hogy igazából mindegy volt, mit mond, a csajok már a megjelenése pillanatában odavoltak érte és a legtöbb ember esetében ez szintén így van. arányaiban szerintem nagyon kevés az olyan ember, aki nem a kezdet kezdetétől generál nagyon komoly vonzalmat a lányban, hanem ő maga alakítja ki benne a szövegével/technikájával.Éppen ezért is tartom hamisnak azokat a tanácsokat, amik úgy hangzanak, hogy: "Mert ők tesznek érte, te meg nem!" Kicsit hasonló a helyzet, mint amikor valaki beszól egy barátodnak, erre te odamész és kérdőre vonod az illetőt. Ha ezt egy kétméteres izomtoronyként teszed, dörgő hanggal, akkor valószínű meghunyászkodik és eloldalog. De ha egy kis cingár emberként, akkor pont ellenkező hatást váltasz ki vele.

Ugyanígy a csajoknál is: Ha menő Adoniszként rákacsintasz egy lányra, az elmosolyodik és máris nyert ügyed van. De ha úgy nézel ki, mint pl. Mr. Bean, akkor egy ilyen akcióért lazán kiröhög.

Tehát nagyon fontos az ember személye, jobban, mint az, hogy mit tesz.

2012. dec. 19. 20:41
 58/78 anonim ***** válasza:
Ma 18:03-as válaszoló: Nem értelek teljesen. Álszentnek tartasz azért, mert nem szeretnék cigiző, piálást túlzásba vivő és drogozó barátnőt? Én sosem éltem egyikkel sem, sportolok, tanulok és úgy gondolom, hogy elvárhatom ezt a másik féltől is.
2012. dec. 19. 22:09
 59/78 anonim ***** válasza:
Drága uram, azt tartom álszentnek, akiről a válaszomban írtam. Ha te ezt úgy érzed, hogy ezeket magadra kell venned, akkor igen, annak tartalak. De úgyis a valóságban nem teszel ezekre megjegyzést gondolom, csak itt. Senki se szereti, ha más "helyreutasítja", mert másik világban él. Azt meg sosem értettem, miért problémázgatnak ezen, hogy az emberek szeretnek ily módon kikapcsolódni, szórakozni, neadj isten vicces emlékeket szerezni és vidáman megemlékezni róla. Ez az álszent, amikor valaki váltig állítja, hogy ez mennyire helytelen és csúnya dolog, a valóságban meg együtt röhög mással, ha tesz egy ilyesféle megjegyzést.
2012. dec. 19. 22:52
 60/78 anonim ***** válasza:
90%
Ha feltételezzük, hogy mindenben igazatok van, és ehhez hozzáadom a saját tapasztalataimat (nem kulcskérdés a kigyúrtság, színészi sárm, pénz), akkor az a helyzet, hogy a nők minden látható ok nélkül válogatnak. Örülök, hogy én szerencsés vagyok, nektek meg nem tudok mit javasolni, mert ha tényleg minden úgy igaz, ahogy leírtátok, egyedül maradtok.
2012. dec. 20. 05:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!