Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti fiúk ill. pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fiúk ill. pasik miért buktok annyira a szőke nőkre?

Figyelt kérdés

Egyszer oda kapcsoltam valahova és pont azt mondták be hogy valami felmérés szerint a férfiak 75%-a a szőke nőkre bukik. Miért számít nektek annyira a hajszín? Barna hajú nők közt is vannak szépek, szőke nők közt is vannak semmilyenek. Akinek eredeti szőke arról úgy is ordít, legtöbben festik hogy kitűnjenek valamivel mert a szőke haj feltűnő, de pont ettől lesznek már sokan, sok az ilyen 12 egy tucat szőke nő, mégis hogy buknak rájuk milyen jó csaj csak mert szőke és lehet azelőtt észre se vették volna őket. Sokszor már az is elég sok pasinak hogy a csaj szőke pedig azon kívül semmi különös nincsen sem az arcában sem jellemre. Volt amelyik azt mondta szerinte az az igazán nőies hajszín, egy nő ismerősöm állította többen nézték meg és mosolyogtak rá mióta befestette szőkére a haját.

Szóval ti miért buktok annyira a szőke Barbie baba nőkre?

2012. dec. 18. 00:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%

Mert valóban ez a klasszikus, legnőiesebb hajszín, és ez régóta így van, már szinte ,,beidegződés" sokaknál, hogy az a különleges és szép. Én lány vagyok, és hosszú sötétbarna hajú, zöld szemű, de borzalmasan unom.:/ Mármint nem azt, hogy hosszú, de a színét. Mielőtt azzal jönnétek, hogy miért nem festem be szőkére, mondom, hogy voltam szőke, de iszonyatosan tönkre vágta a hajam, annyira, hogy hullott csomókban, és tök rövidre le kellett vágni.:/ A másik meg, hogy 10/7 ember azt mondta: nekem nem állt jól az a szín. Az egész karakteremhez, arcvonásaimat, stílusomat nem adta vissza, emelte ki. Egyesek szerint nem adott keretet az arcomnak.:S Szóval nem teszem megint kockára (egyelőre) a hosszú hajam, hogy szétcsesszem.:/ A párom szerint is én így vagyok neki a legszebb, ahogy mondja olyan ,,Hófehérke jelleg".:D De ami tény, Ő is világosabb hajú (sötét szőke), kék szemű. Én nem a külsőségekre utaztam, de azóta nekem is a világos haj, kék szem páros a nagy zsáner férfiban. (persze csak egy)

Meg belegondolva, ha fiú lennék, úgy gondolom, hogy a legvonzóbbnak én is a szőke lányokat tartanám. Valahogy az olyan izgalmas valóban.:D Azokat mindig előbb megnézném, és lehet, hogy szívesebben el is hívnám randizni/ könnyebbe szólítanám le stb.

2015. márc. 4. 21:00
 22/22 Attila_the_hun válasza:
52%
Mert csak! :)
2016. ápr. 14. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!