Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fiúk ill. pasik miért buktok annyira a szőke nőkre?
Egyszer oda kapcsoltam valahova és pont azt mondták be hogy valami felmérés szerint a férfiak 75%-a a szőke nőkre bukik. Miért számít nektek annyira a hajszín? Barna hajú nők közt is vannak szépek, szőke nők közt is vannak semmilyenek. Akinek eredeti szőke arról úgy is ordít, legtöbben festik hogy kitűnjenek valamivel mert a szőke haj feltűnő, de pont ettől lesznek már sokan, sok az ilyen 12 egy tucat szőke nő, mégis hogy buknak rájuk milyen jó csaj csak mert szőke és lehet azelőtt észre se vették volna őket. Sokszor már az is elég sok pasinak hogy a csaj szőke pedig azon kívül semmi különös nincsen sem az arcában sem jellemre. Volt amelyik azt mondta szerinte az az igazán nőies hajszín, egy nő ismerősöm állította többen nézték meg és mosolyogtak rá mióta befestette szőkére a haját.
Szóval ti miért buktok annyira a szőke Barbie baba nőkre?
# 10/10
Jó, hagyjuk már, a tököm ki van már a hülye ízlésetekkel. Ha nem is a jó fiúkra, de a szper jó pasikra buktok mind, felszínesek vagytok ez tény. A külső alényeg, aztán leht akármilyen tapló, ha helyes inkább vele vagytok, mint egy alacsony, csúnya, de rendes sráccal. Ennyi.
2/15 és 5/15 -nél a pont! :)
De saját szavaimmal is leírva, nekem a szőke haj vadságot, bájt,üdeséget,fiatalságot,ápoltságot takar.. Na most nem félreérteni a barna lányok is szépek, de nemtudom igazából ezt érezni kell, de! Láttam már csúnya szőkét is.. Aki viszont nekem nagyon bejön az a Jóban Rosszbanból a Szabó Zsófi.. Googlebe aki nemtudja hogy ő ki írja be a "Képek" nél.. Szerintem minden megvan benne ami kell, a csábító kinézet, a kedvesség, aranyosság, bájosság, a kis huncutság, és aki nézi pl a sorozatot az már láthatta még ha csak szinészkedésként is, de morcosnak.. Iszonyat aranyos:)) Ja igaz van rajta mit fogni, de kutyák játszanak csak csonttal.. :) Nekem ő a shift+ő=Nagy Ő :D
Az ilyen válaszok miatt megy le még jobban az önbizalmam... festett szőke vagyok, egyáltalán nem ribancos. És nem értem, hogy a szőkét miért azonosítja majdnem mindenki a k.vákkal és ribancokkal, meg hogy csak szexre jók, felségnek mindenképp barna hajú. A hajszín nem változtat semmin, az ember viselkedése ugyanaz marad, akármennyiszer festi át a haját.
Komolyan, ez már nekem rossz érzés... én pl. azért festettem be szinte fehér szőkére, mert nekem tetszik, ez jól áll, ellentétben a barna hajjal, ami nagyon fura külsőt kölcsönzött nekem. Ez illik hozzám, és szeretem.
Ha az itt válaszolók átlagvéleményét nézzük, akkor amíg bara voltam tökéletes 'feleségalapanyag voltam', de amint átfestettem, hirtelen az ország egyik legnagyobb ribanca lettem és hülye lettem mint egy tök?
18/L
Nem minden szőke nő ostoba.. akkor a cigány lányok okosak?:D Kevés szőke van köztük.
Amúgy én szőke vagyok, de eddig úgy vettem észre a környezetembe hogy a fiúknak a barna hajúak jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!