Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most mivan? Mit csináljak? =S (lent. )
Figyelt kérdés
randiztam egy nagyon aranyos sráccal és nekem tetszik eléggé :D elvileg énis neki. megbeszéltük h még találkozunk...de egy ideig nem tudtunk mert nyaralás meg stb... aztán hívott egyszer h mikor tudunk találkozni...csak nekem akkor nem volt jó (mert nem voltam otthon), megbeszéltük másnapra h majd hívom ha hazaértem. akkor neki nem volt jó... és mondta h majd felhív de nem tette. :S most ilyenkor mit kéne tennem? hívjam én?
17/L
2009. aug. 22. 22:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem hívdd fel nyugodtan. Így korrekt. Legfeljebb majd azt mondja, hogy most már nem aktuális. Ez rosszul fog esni Neked, de legalább tudod mihez tartsd magad.
2/5 anonim válasza:
Meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet. :)
Lehet a sok "nem jók"-at követően egyszerűen kiment a fejéből, vagy utána tudta, hogy neki nem lesz jó és feleslegesen nem akart zavarni.
Nem biztos, lehet más oka lehet. Remélem nem..
Sárky
3/5 anonim válasza:
húúúh..... ez kissé komplikált....kicsit elavúlt a dolog. Sztem hívdd fel és beszéljetek meg egy időpontot, amelyik mindkettőtöknek jó, ha nem megy valakinek áldoznia kel és valamit le kell mondania a másik érdekében....mi is ezt csináljuk, egyik héten lemondom én az úszást, másikon ő a vívást....ha igazán szeretnétek egymást, akkor áldozni is kell....
4/5 A kérdező kommentje:
nemtudom h jó lenne e felhívni...én voltam a kezdeményező és nem akarom h nyomulósnak tűnjek... vagy az még nem lenne nyomulás?
2009. aug. 22. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!